Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Епилация - кой вид епилация да избера?

02 Мар 2021, 14:41

Yarost написа:Според мен най-изгодно си излиза епилация цяло тяло. Само да имаш търпение, докато те правят.

Като времетраене колко време продължава процедурата за цяло тяло?

Лазерна епилация на цялото лице за брадата

02 Сеп 2023, 02:00

Здравейте приятели на форума,

Искам да споделя свой личен опит и да науча повече от вас относно нещо, което може би ще звучи нестандартно за мъж - страдам от обрив по лицето, предизвикан от окосмяването на брадата. Този проблем е източник на дискомфорт за мен от известно време, и търся начини да го реша.

Имам чувството, че не съм сам с този проблем, и бих искал да науча повече за лазерната епилация на лицето като възможност за трайно премахване на космите в зоната на брадата. Страхувам се от евентуалните рискове или неприятни странични ефекти, затова идвам тук за съвети и опит от други хора.

Ако някой от вас или някой познат ви, който е мъж, е изпробвал лазерната епилация на лицето с цел премахване на окосмението и има успешен опит, моля, споделете го. Как се извършва процедурата, дали са необходими повече от една сесия и какви са резултатите? Също така, ако имате информация за клиники или специалисти в близкост до Пловдив, ще съм ви много благодарен за препоръки.

Надявам се, че ще намерим решение за този проблем и ще споделим полезна информация помежду си. Нека покажем, че грижата за себе си и желанието за усъвършенстване не са ограничени от пола!

Благодаря ви предварително за вашия съвет и подкрепа.

Re: Лазерна епилация на цялото лице за брадата

08 Сеп 2023, 16:07

Много сериозно трябва да го премислите, за да не стане по-зле. Ако кожата ви е чувствителна, лазерната епилация няма да е от особена помощ.

Лазерна епилация за шия

03 Апр 2024, 03:10

Здравейте приятели.

Аз съм мъж. На 39 години осъзнавам, че имам проблем с врастналите косми в тази област, което често ме прави чувствителен и неудобен. Разбирам, че това е въпрос, който може да изглежда необичаен за мъж, но за мен е важно да се грижа за своето удобство и самочувствие.

Мотивацията ми за тази стъпка е двойна. Първо, искам да се освободя от досадните проблеми, които врастналите косми предизвикват в тази област. Вярвам, че лазерната епилация е ефективен начин да се справя с този проблем и да имам по-гладка и безопасна кожа в този район.

Второ, вярвам, че грижата за себе си е важна част от самоприемането и увереността. Изпълнен съм със самочувствие в решението си да избера тази процедура, защото вярвам, че заслужавам да се чувствам комфортно и уверен в собствената си кожа.

Въпроса ми е колко ще трае ефекта след пълния курс процедури. Доколкото чета в интернет има вероятност да е от една до две години.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12