Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
09 Сеп 2020, 17:56
Има жени, които имат пъпки - акне по тялото, затова казвам, че акнето се повлиява добре от лазерната епилация.
Иначе има и лицето се епилира, вие нямате ли мустачки? :)
15 Сеп 2020, 10:58
Pacienti написа:Има жени, които имат пъпки - акне по тялото, затова казвам, че акнето се повлиява добре от лазерната епилация.
Съгласна съм. Кожата става доста по-добре като изглед. Да не говорим, че ефекта от епилацията е доста доказан.
17 Сеп 2020, 17:49
Pacienti написа:Има жени, които имат пъпки - акне по тялото, затова казвам, че акнето се повлиява добре от лазерната епилация.
И да имаме изкусно ги прикриваме :)
14 Окт 2020, 12:37
Кола маска на мустачките... Всяка има в някой етап от живота си мустаци, макар и незабележими. Иначе краката с епилатор задължително. Други зони може и с бръснач, но става некомфортно после. По въпроса обаче сега проучвам дали става добре с фотоепилатор. Едни казват, че е вредно, а други са доволни. Процедурите обаче са скъпи и се чудя дали да не си купя направо един и да го ползваме в семейството. Намерих за 700лв на филипс в ето този сайт:
https://technoarena.bg/ и май ще си направя един коледен подарък или пък ще го чакам на черния петък да видя какво ще пуснат като промоция.
14 Окт 2020, 17:21
Фотоепилацията е вредна, още преди години дерматоложката ми каза да я избягвам. Лазерната е най-ефикасна, за нея също има добри промоции.
19 Окт 2020, 17:55
Pacienti написа:Фотоепилацията е вредна, още преди години дерматоложката ми каза да я избягвам. Лазерната е най-ефикасна, за нея също има добри промоции.
Ако знаеш за промоции на лазерна епилация, сподели моля те!
20 Окт 2020, 11:03
В момента и аз издирвам добри оферти за лазерна епилация. Ако може да е пакет процедури.
20 Окт 2020, 16:58
annamaria написа:В момента и аз издирвам добри оферти за лазерна епилация. Ако може да е пакет процедури.
Да не планираш зимата на топло да я прекараш?
21 Окт 2020, 11:18
Явно има такива планове. Кой не иска зимата да се препича на топъл плаж с гладко епилирани крака.:)
22 Окт 2020, 14:29
Само не разбрах кои зони ще се третират? Дали ще има черен петък и за тези промоции?