Свежи идеи за коледно настроение - елха, украса, картички, настроение

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Правите ли коледни картички, можете ли да ни дадете повече идеи?

Мнениеот Pipilota » 12 Дек 2014, 09:52

А тези Коледни картички по пощата на приятели ли ги изпращате? Аз честно да ви кажа, помня, че преди 10-тина години картичките вече бяха станали демоде и си пращахме електронни такива, вече и това не правя. ;) За кого и как оформяте и написвате тези картички, да взема и аз да зарадвам някой :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Burborino » 12 Дек 2014, 10:04

Аз не съм преставала да пращам картички по пощата макар и да станаха демоде за повечето хора. Електронните не са ми така лични като тези от хартия. Пращам ги на най-близките си приятели.
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Kaya » 12 Дек 2014, 10:30

Burborino написа:Аз не съм преставала да пращам картички по пощата макар и да станаха демоде за повечето хора. Електронните не са ми така лични като тези от хартия. Пращам ги на най-близките си приятели.

А? :))) Малко не разбрах, последно - пращаш или не пращаш :))
Аз не пращам, някак си ми е странно, но наистина е много мило! :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Burborino » 12 Дек 2014, 10:31

Написах, че пращам :roll:

"Аз не съм преставала да пращам картички по пощата макар и да станаха демоде за повечето хора. "
Аватар
Burborino

Мнениеот Burborino » 12 Дек 2014, 10:50

Между другото в pinterest има страхотни идеи за картички. И за апликирани, и за рисувани. Винаги събирам идеи от там.
А за работа с дечица много харесвам едни картички на които след отпечатъци от ръчички се дорисуват и дооформят като разни фигурки.

ето това примерно е с отпечатъци на пръстчета - http://nanjodogz.blogspot.com/2008/11/handmade-cards-dorable.html

:arrow: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0f/5f/fc/0f5ffce2b9ca77a79b8e9a755212278e.jpg
Аватар
Burborino

Мнениеот Lollipop » 12 Дек 2014, 11:13

Елените са страхотни! И много лесно и красиво, точно за деца, задължително ще направя, даже ето като взех идеята от автора на темата, ще взема и аз да направя за цялата група в градината! :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот silver933 » 12 Дек 2014, 11:51

Като ученик правихме много готини картички! :) Залепяхме счупените стъклени играчки, натрошени на ситно и оформяхме там, забравил съм вече, много ефектни ставаха. Ама сега вече се предпочитат по-изчистените визии сякаш, едно време обичахме да е лъскаво и коледно, а сега - модерно. :mrgreen:
Аватар
silver933

Re: Купували ли сте живо коледно дръвче, а как се справяте с отглеждането му?

Мнениеот YoLindi » 13 Дек 2014, 11:42

Pipilota написа:Не съм си вземала, много скъпо удоволствие, знам, че такива елхички вървят по около 50лв. което всяка година да го давам за дръвче ми се вижда страшно много. Иначе е супер готино и екологично, но е скъпо. :|

Факт, че най-евтиния вариант си остава изкуствената елха, но пък си е друго да си имаш дърво, в крайна сметка по-малките са и по-евтини и преспокойно ще можеш да го разсаждаш в по-големи саксии, за да си го украсяваш на Коледа. Е, вярно, че в един момент ще ти се наложи да го засадиш навън, но пък аз винаги съм си мечтала да имам в двора бор, въпреки че нямам двор :D :D :D :D :D
YoLindi

Мнениеот Andrey » 15 Дек 2014, 15:26

Някой няма ли и на мен да ми прати коледна картичка, много искам да получа :)))
Аватар
Andrey

Re: Купували ли сте живо коледно дръвче, а как се справяте с отглеждането му?

Мнениеот Mon_ton » 15 Дек 2014, 16:34

Така е но не можеш да се порадваш на една елха по 150см., а винаги едни малки, защото не са ни по джоба. Иска ми се елхата да бъде по-висока от мен, това е готина Коледа ;)
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения