Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Домашни кремове от нелицензиран производител

20 Дек 2011, 00:02

Незнам дали заглавието е подходящо за темата, но незнам как точно да нарека онези мазила, които се продават от хора, които не са лицензирани производители. Та на скоро една приятелка ми се похвали че си е купила крем от някаква жена, която сама прави кремове, за най различни проблеми на кожата. Наистина като я видях въпросната жена, кожата й изглеждаше невероятно за нейните години. За съжаление, не иска да дава рецептата за тези кремове, с цел да не би ние да започнем да ги продаваме на по-ниска цена и да й подбием пазара 8-) . Та незнам сега дали да не взема и аз един да пробвам, цената не е мног скъпа около 30 лв. , но това да се мажа с нещо, което си нямам и на идея какво съдържа въобще не ми допада. Ще се радвам, ако някой е ползвал подобно закупени кремове, с неясен произход и сподели мнение.

Re: Домашни кремове

24 Дек 2011, 15:54

Ооо такива ги има много, кремовете са хубави, зависи ако са от някой когото познаваш и е наясно с козметиката и нуждите на кожата. Но има и такива, които гледат само как да то вземат парите.

Re: Домашни кремове

02 Яну 2012, 10:06

Ако познавам добре човекът бих си взела такъв крем, защото наистина са хубави, стига този който го прави да е наясно с нуждите на кожата.

Re: Домашни кремове от нелицензиран производител

19 Яну 2015, 12:31

Имам позната, която прави различни кремове или балсами за устни, не съм ползвала, защото тя си прави количества само за нея, но бих пробвала, има много хубава кожа. :)

19 Яну 2015, 17:42

Такова нещо бих си взел, само ако познавам човека, който ги прави иначе не бих рискувал.

15 Май 2015, 14:21

Реално какво толкова може да сложиш в един крем масла, билки и восък, за да не е течен и то не е задължително, като се има предвид, че някои масла са твърди :idea:

19 Май 2015, 10:49

M.Tasheva написа:Реално какво толкова може да сложиш в един крем масла, билки и восък, за да не е течен и то не е задължително, като се има предвид, че някои масла са твърди :idea:

А, може и парафин да сложиш :)

20 Май 2015, 11:03

Pipilota написа:
M.Tasheva написа:Реално какво толкова може да сложиш в един крем масла, билки и восък, за да не е течен и то не е задължително, като се има предвид, че някои масла са твърди :idea:

Мда, проблемът е, че всеки може да си сложи какви ли не чудесии, както се е смятало едно време, че избелващ крем без олово не може :idea:

21 Май 2015, 13:32

веселказасмяна написа:
Pipilota написа:

Мда, проблемът е, че всеки може да си сложи какви ли не чудесии, както се е смятало едно време, че избелващ крем без олово не може :idea:

Мда, затова не е нужно да се рискува. :)) По-добре сам да си забъркаш разни неща ...
Добави отговор
Отиди на страница: