Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.
10 Юни 2019, 21:46
Защото наистина не доживяват. Какво се чудите?
13 Юни 2019, 16:37
Защото повечето хора не вярват, че с тоя стрес и начин на живот наистина ще доживеят до пенсия, а и то май по-добре човек да не я доживява. цял живот блъскаш, работиш като роб, съгласяваш се на ниски осигуровки, за да можеш да си осигуриш някакви прилични доходи, поне на младини, а на старини после оставаш с една мизерна пенсия от 200-250 лева.
За кое по-напред с тея пари?! За по-добра пенсия се искат и много високи осигуровки, в България почти няма кой да ти ги даде, или поне не масово, разбира се. Тва е, хората си викат дано да изкарам до там и не изкарват.
28 Юни 2019, 10:32
Защото или начинът им на живот не струва, или са толкова обезверени, че не искат да живеят така до дълбоки старини. Звучи страшно, но не е далеч от истината. Поне в България.
26 Авг 2019, 10:02
Защото е факт - стрес, умора, пренасищане, ГМО-храни. Това уморява, това убива. Все повече млади хора умират всеки ден - било о т войната по пътищата, било по други причини. Да не говорим за социалната политика на държавата - работещите умишлено се пренатоварват, разболяват и т. н. А емигрантите? Те пък може и да доживеят до пенсия, но едва ли ще я вземат тук.
11 Фев 2020, 12:34
Все по-трудно е да имаш пенсия наистина. Хората се опитват да намерят начини да печелят повече пари, за да живеят проспериращ живот. Това е трудно, така че ние трябва да намерим някои начини за преодоляване на подобна ситуация. Избрах надеждна компания, за която работя засега. Нарича се instaforex review instaforex.com/reviews_forex_traders и предоставя професионални услуги за добив, индексиране и търговия с криптовалути.
12 Фев 2020, 17:26
Аз също мисля, че няма да доживея до пенсия. Няма как да стане, след като постоянно вдигат възрастта за пенсиониране. А народът е болен - физически! Аз съм на 46 години, а вече няколко от моите съученици не са между живите... още много мои познати си отидоха, преди да навършат 60 години... не от инциденти - от болести! Това говори ли ви нещо?
01 Юли 2020, 10:10
Да ни е честито новото увеличение на пенсиите с цели 6,7%!!! Само да доживеем...

А месец, след като вземем първата пенсия, сигурно ще ни се иска да не сме доживявали!
03 Юли 2020, 10:31
Проблемът на голяма част от пенсионерите в България е как да оцелеят, а проблемът на управляващите е, че все пак оцеляват...
20 Май 2021, 14:55
Отговорът е прост – пенсионната възраст е много висока и възрастта ни при смъртност пък е ниска.
29 Апр 2025, 20:08
Аз също не вярвам, че ще мога да се пенсионирам.