Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Смятате ли, че е редно да приемем самолета от Нигерия, който се очаква да кацне до края на седмицата?

Мнениеот bojo_kolev » 01 Окт 2014, 11:25

Е, спокойно де, Ебола може и да не стигне до България, затова ни се дава втори опит с БИРС :!:
bojo_kolev

Re: „Най-добрият град за живеене в България” - арена за обиди

Мнениеот Rali_hr » 18 Ное 2014, 15:49

Тези спорове винаги са ми били смешни, всеки защитава своето без изобщо да прави обективна оценка на двата града или изобщо на градовете,които харесва най-много. Въпреки,че съм от Стара Загора на мен любим град винаги ми е бил Бургас, особено последните години се е развил страхотно, е как да си кривя душата и да твърдя, че нашето е най-хубаво,след като виждам,че не е ..
Аватар
Rali_hr

Re: Да запази ли поста си голата служителка на НЕК?

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Ное 2014, 12:57

Какво значение имат снимките, аз това не разбирам, личния живот е едно - професионалния друго. Не трябва да се смесват, не е като да е убила някой, снимала е себе си в по-секси вид, голяма работа. :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Re: Надежда без надежда

Мнениеот D-r Terziev » 27 Ное 2014, 16:36

Мисля, че оплакването и мрънкането са отвратителни черти на българите и трябва да се изкоренят.
D-r Terziev

Re: Надежда без надежда

Мнениеот Pipilota » 28 Ное 2014, 16:23

Учителите нямат мотивация, децата нямат мотивация, родителите - също. Всичкото това действа на децата, учителите работят за без пари, родиетлите едва свързват двата края, кой има желание да седне и да учи и да си мисли, че ще изгради бъдеще така....
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Невероятна глупост - диалог между мъж и Бог - във Фейсбук

Мнениеот Lollipop » 01 Дек 2014, 17:59

Някои хора харесват такива писанки :)
Аватар
Lollipop

Re: Има ли в България простотия ?

Мнениеот Elica » 11 Дек 2014, 16:43

За съжаление такива истории знаем всички и сме ставали свидетели на това! Пълни простаци сме и никой не може да ме убеди в противното! А за наглостта и това, че се правим на ударени думи нямам. Преди години в голям магазин (няма да казвам кой), едно момиченце на 7-8г тъчаше и пищеше - вътре в магазина. НИКОЙ не я погледна, нито охрана нито никой да се зачуди защо тича и реве. Хванах я за ръката я и попитах какво става - детето каза, че е била тук с вуйчо си но го е загубила и не знае къде е. Попитах я къде са паркирали (реших,, че може вуйчото да е забравил за детето след като е бил и с приятелката си), излезнахме ад потърсим колата. Върнахме се, отидохме при охраната и те вече я взеха успокоиха и й обясниха че ще се върнат и т.н. Та така никой не се обърна да погледне.. :shock:
Аватар
Elica

Мнениеот gomez123 » 11 Дек 2014, 17:02

Смятам, че въпросът не е зададен достатъчно правилно, по-скоро Къде в България няма простотия :mrgreen:
gomez123

Мнениеот Pipilota » 11 Дек 2014, 17:36

gomez123 написа:Смятам, че въпросът не е зададен достатъчно правилно, по-скоро Къде в България няма простотия :mrgreen:

Правилно! Тук сме се нагледали на какви ли не случаи, от простотия между хората, до простотия в държавата като цяло!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kremiliya » 16 Яну 2015, 14:06

В България друго смятам, че няма, всичко е простотия :)
Аватар
Kremiliya

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси