Имам връзка с по-възрастен мъж, а родителите ми не го приемат. Какво да правя?

Re: Мислите ли, че българските пенсионери водят активен сексуален живот като британците?

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Яну 2015, 18:16

:oops: Е, не мога да повярвам, според мен британците лъжат, само и само да не се покажат като сексуално неактивни. Как пък над 70 години ще правят секс, желание може да имат, но няма как да стане номера!
Аватар
rabotnata pchela

Re: Мислите ли, че българските пенсионери водят активен сексуален живот като британците?

Мнениеот S_Milenska » 09 Мар 2015, 14:08

Не мисля, че някой след 50-тата година дори води активен начин на живот, а камо ли пенсионер :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот mix_twix » 16 Мар 2015, 12:37

Не знам, тука пенсионерите ни са много консервативни, не вярвам, че правят много секс за удоволствие и като млади, че и сега на стари години изобщо ;)
Аватар
mix_twix

Мнениеот qwerryyy » 22 Мар 2015, 11:45

Не ми се вярва, че е така, тук нашите баби и дядовци са твърде консервативни, а и представете си какво желание може да имате, като днес сте яли само грис-каша, защото нямате пари за друго, нали.. не върви някак си.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Slavena » 23 Мар 2015, 18:14

Абсурдно е това, никога не можеш да видиш никаква близост между възрастните хора, а камо ли да правят секс, смешно е ;)
Slavena

Мнениеот Ваня Стойчева » 23 Мар 2015, 21:34

Аз съм на 45 и вече минавам към пасивния сексуален живот, пък какво остава, като стана на 60! Моля ви се... чак смешно ми изглежда хаха :))
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Връзката с по-възрастен мъж– по облага или по любов?

Мнениеот S_Milenska » 21 Юни 2015, 12:39

За всеки е различно, свикнали сме да казваме, че е по-скоро заради парите момичетата тичат при чичковци, но има и доста случаи при които става въпрос за любов. Има обаче и много случаи, при които възрастните са с малкки момичета, за мен това вече е педофилия, из нета ако се разгледа, има случаи на 14г . с хора на по 46!
Аватар
S_Milenska

С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

Мнениеот Anka » 18 Сеп 2015, 14:28

От няколко месеца на работа се появиха едни нови колеги и с единия бих казала, че доста прехвърчат искри между нас. Той е разведен, което малко повече ми дава спокойствие, но от друга страна е на 42, а аз съм на 20. За мен това е огромна разлика, а за връзка и дума не може да стане, но определено усещам страшно влечение към него... :oops:
Не знам обаче дали е нормално да си мисля за такива неща, да не съм на 12, но все пак разликата ни е повече отколкото съм живяла. :mrgreen: Вие как мислите, бихте ли правили секс с доста по-възрастен патньор от вас самите или мислите, че е не е редно? Как да постъпя, да се оставя ли на чувствата или да се опитам да избягвам срещите с него и да съм на принципа "далече от очите, далече от сърцето". И какво да очаквам от секса с толкова по-възрастен мъж от мен? :roll:
Аватар
Anka

Re: С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

Мнениеот YoLindi » 18 Сеп 2015, 14:42

Бих те посъветвала просто да се забавляваш, но на тази възраст не зная дали можеш да останеш само с това, т.е. да се виждате само заради сексът. От трета страна, все пак сте колеги, в момента на приключване на отношенията не се знае какво ще стане и как ще се изтълкува всичко това от негова страна, т.е. не знае дали няма да ти направи сечено и да се наложи да напуснеш (в най-добрия случай). Така че отдавай се, но с разум, нищо не пречи да се опознаете, не зная какъв опит имаш, но е добре да се научиш да преценяваш хората от рано :idea:
YoLindi

Re: С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

Мнениеот red_eyes » 18 Сеп 2015, 15:30

Разликата с най-големия ми партньор е била 10 години, като това стана съвсем наскоро, не го възприемам като някакво чудо, имахме привличане и се случи, при теб е доста по-фрапиращо, добре си помисли, но не пречи да се опознаете, а ако се задълбочат нещата... по-добре мисли навреме!
Аватар
red_eyes

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски