Snejna написа:Мале, Анка ти големи откровения искаш от нас!Аз съм била с мноого по-възрастен от мен, когато бях малко по-малка от теб (на 18) тогава излизах с един мъж, който беше на 37 години! Страхотен секс правихме, такова изживяване не бях имала до тогава, наистина си личи разликата с разните тийнове на по 19, с които бях до тогава.
Така че мен ако питаш давай смело напред!
Със сигурност ще ти хареса!
Rali_hr написа:Snejna написа:Мале, Анка ти големи откровения искаш от нас!Аз съм била с мноого по-възрастен от мен, когато бях малко по-малка от теб (на 18) тогава излизах с един мъж, който беше на 37 години! Страхотен секс правихме, такова изживяване не бях имала до тогава, наистина си личи разликата с разните тийнове на по 19, с които бях до тогава.
Така че мен ако питаш давай смело напред!
Със сигурност ще ти хареса!
А такаааа, една от нас да си признае, браво, Снежна!С това нежно име не съм предполагала, че си такава палавница хаха
Ginger написа:Само като тийн съм имала някакви връзки с мои набори, но от тогава все така се случва, че си намирам батковци, с последния вече сме 8 години заедно, така че щом хората се разбират, то няма абсолютно никакво значение възрастта, относно сексът, мисля, че е най-прекрасното преживяване с по-голям и опитен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта