Имам връзка с по-възрастен мъж, а родителите ми не го приемат. Какво да правя?

Re: С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

Мнениеот Lollipop » 24 Яну 2016, 09:47

Pipilota написа:
dacka85 написа:До 7-8 дори 10 години по-голям е добре ,но чак пък 20 и нагоре това е трагедия.

Важното е опитите да не спират, хахахха :lol: :lol: :lol:
Аз не съм правила с някой толкова голям, но си мисля, че дори очакванията на по-възрастен мъж са по-различни, най-малкото може да иска жената да не е на 100% обезкосмена, както сега е модерно в нашето поколение,докато от преди май предпочитат нещо по-различно и са изнаснали с вида на Мадона в началто на 90-те. :scratchheadblue:

Зависи от коя гледна точка е този 20+ годишен :) В единия случай може да е на 38 а гаджето му ед а на 18, тогава времената са близо еднакви :) но като цяло си права, че би следвало да има големи различия, но мисля, че тея които се хващат с малки момичета като цяло не са си наред и съвсем нормално да предпочитат някоя изпъната като струна. :D
Аватар
Lollipop

Мнениеот rose_92 » 24 Яну 2016, 21:09

А какво ще кажете за жените, които предпочитат млади момчета?? Аз познавам една двойка, която е заедно вече над 10 години - жената е с 13-14 години по-възрастна от мъжа, но се обичат и им е добре заедно.
rose_92

Мнениеот Loreyn » 25 Яну 2016, 14:56

rose_92 написа:А какво ще кажете за жените, които предпочитат млади момчета?? Аз познавам една двойка, която е заедно вече над 10 години - жената е с 13-14 години по-възрастна от мъжа, но се обичат и им е добре заедно.

Нищо лошо не мога да видя, щом хората са се срещнали, тъй като в повечето случаи едните или са поотраснали повече за годините си или пък обратния случай - другите не са мръднали от 20-тте си години
Loreyn

Re: Голямата разлика във възрастта - пречи или помага?

Мнениеот balsam » 26 Яну 2016, 17:15

sofi_black написа:Никой нищо не може да ти налага! Трябва да се чувстваш наистина добре в кожата си и с човекът до теб. Ако се робува на закостенелите разбирания и стереотипи наложени от обществото не би имало развитие в него! Следвай себе си и пътя който си избрала без да те смущава, кой какво би казал!

Да, на думи е лесно и би трябвало да е така, както си написала, но за съжаление закостенелите предразсъдъци не са изчезнали. Хората видят любовна двойка с голяма разлика и веднага почват да шушукат, да се отвращават, да закачват етикети и да си обясняват отношенията им или с паричен интерес или друго подобно.
balsam

Мнениеот Локумът » 26 Яну 2016, 17:30

И кво значение има хорското мнение? Голям праз, до кога ще живеете всички за хората? те да си говорят каквото си искат, вие самите нали сте наясно какво се случва между вас?
Е, ся странно е да си представя, че бъдещата ми половинка е съученичка на децата ми, но пък ако хората се чувстват добре и се допълват лошо няма. Може да пречи само от гледна точка на това, че младите обичат повече да излизат, а като врътнем малко повече години идеалната събота вечер за нас е с бира и добър стар филм пред телевизора. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот exotic » 26 Яну 2016, 18:21

Не мога да си представя да сме с някаква грандиозна разлика по супер разбираеми причини, все пак той ще е доста възрастен, най-малко сме от две различни поколения...
exotic

Мнениеот VirtualBusiness » 26 Яну 2016, 21:51

Зависи от мисловната възраст, от нея зависи. :bouncymulticolor:
VirtualBusiness

Мнениеот Lilly_milly » 27 Яну 2016, 11:23

VirtualBusiness написа:Зависи от мисловната възраст, от нея зависи. :bouncymulticolor:

Именно, ама не означава, че тя ще е правилната такава хихи, т.е. ако и двамата са с акъл на 15, то ще има успех, но много краткотраен :grin:
Lilly_milly

Мнениеот fairy » 27 Яну 2016, 14:13

Lilly_milly написа:
VirtualBusiness написа:Зависи от мисловната възраст, от нея зависи. :bouncymulticolor:

Именно, ама не означава, че тя ще е правилната такава хихи, т.е. ако и двамата са с акъл на 15, то ще има успех, но много краткотраен :grin:

Ако и двамата са с акъла на 40-годишни, пей сърце!
fairy

Мнениеот Monika_Spasova » 27 Яну 2016, 14:35

По-скоро 40 годишния акъл ще им изиграе лоша шега и младия във връзката все ще се опомни и избяга с бясна скорост.
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски