Да отглеждаме деца в България - обща тема за всичко и всички

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как трябва да се наказват родителите, които пренебрегват грижите към децата си?

Мнениеот dinkog » 03 Юни 2015, 13:43

Проблемът е, че изобщо се раждат такива деца, както казах - трябва още преди раждането да се е взело под внимание условията, в които ще расте и ще живее това дете, защото от цигански котун нищо не може да излезе!
Аватар
dinkog

Re: Как трябва да се наказват родителите, които пренебрегват грижите към децата си?

Мнениеот qwerryyy » 03 Юни 2015, 15:17

Наказания, то закони за убийство няма ние наказания търисм, защото някой не си гледал децата.. моля ви се ;) А и точно тази група от снимката далеч не се занимават сгледането на деца, там са единици тези, които са си отгледали децата нормално.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Jully » 04 Юни 2015, 16:02

qwerryyy написа:Наказания, то закони за убийство няма ние наказания търисм, защото някой не си гледал децата.. моля ви се ;) А и точно тази група от снимката далеч не се занимават сгледането на деца, там са единици тези, които са си отгледали децата нормално.

Имаш право, за съжаление е точно така, няма никакви наказания, а е задължително да има такива, защото иначе е доста тъпо!
Аватар
Jully

Мнениеот dinkog » 17 Юни 2015, 11:16

Затова кастрация и тва е ;)
Аватар
dinkog

Re: Младежта на България - настояще и бъдеще.

Мнениеот Lollipop » 27 Юли 2015, 08:13

Винаги съм се чудила, тези които роптаят срещу лошите деца са им родителите в действителност. Просто прехвърлят собствения си провал върху децата си...
Аватар
Lollipop

Мнениеот Rali_hr » 27 Юли 2015, 08:43

Lollipop написа:Винаги съм се чудила, тези които роптаят срещу лошите деца са им родителите в действителност. Просто прехвърлят собствения си провал върху децата си...

Имаш право до някъде, в много случаи добрите ни деца се влияят от лошите деца, чиито родители по-скоро са се провалили!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот dejavu » 27 Юли 2015, 13:52

Rali_hr написа:
Lollipop написа:Винаги съм се чудила, тези които роптаят срещу лошите деца са им родителите в действителност. Просто прехвърлят собствения си провал върху децата си...

Имаш право до някъде, в много случаи добрите ни деца се влияят от лошите деца, чиито родители по-скоро са се провалили!

Неизбежно е, предполагам и сама забелязваш в себе си някои неща, които мразиш у майка си, но е неизбежно, това е личният пример, който е предаден без да го искаш!
dejavu

Мнениеот Andrey » 27 Юли 2015, 14:47

Значи излиза, че и майките не са стока и затова децата им са меко казано евтини проситутки.
Аватар
Andrey

Мнениеот mix_twix » 27 Юли 2015, 17:47

Andrey написа:Значи излиза, че и майките не са стока и затова децата им са меко казано евтини проситутки.

В крайна сметка децата подражават, затова съм спокоен за моите бъдещи деца ще са супер пичове, сигурен съм ;) Ще им намеря яка майка, пък за себе си съм сигурен какъв съм хохоох :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Мнениеот веселказасмяна » 28 Юли 2015, 13:56

Andrey написа:Значи излиза, че и майките не са стока и затова децата им са меко казано евтини проситутки.

Ами близо си или просто не са стигнали дотам, та да възпитат как не трябва да ставаш такъв, тъй като в България сякаш системата те завлича право там, ако се пуснеш по течението :roll: :oops:
веселказасмяна

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси