Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
28 Юли 2015, 15:41
В крайна сметка е въпрос на лично отношение към децата, примера който им даваме е най-важния! Много семейства нямат елементарно уважение помежду си, децата лесно се поддават, защото няма ценноси.
01 Сеп 2015, 14:41
Jully написа:qwerryyy написа:Наказания, то закони за убийство няма ние наказания търисм, защото някой не си гледал децата.. моля ви се

А и точно тази група от снимката далеч не се занимават сгледането на деца, там са единици тези, които са си отгледали децата нормално.
Имаш право, за съжаление е точно така, няма никакви наказания, а е задължително да има такива, защото иначе е доста тъпо!
След като няма контрол за нищо няма и това е, макар че мисля има много абсурдни случаи да се прибират децата на родителите.
01 Сеп 2015, 15:10
И аз съм чувал за отнети деца и то в сравнително добре гледаи семейства, мисля, че и там има някакъв бизнес, както нявяскъде в България.
01 Сеп 2015, 15:10
И аз съм чувал за отнети деца и то в сравнително добре гледаи семейства, мисля, че и там има някакъв бизнес, както нявяскъде в България.
01 Сеп 2015, 15:35
Jully написа:qwerryyy написа:Наказания, то закони за убийство няма ние наказания търисм, защото някой не си гледал децата.. моля ви се

А и точно тази група от снимката далеч не се занимават сгледането на деца, там са единици тези, които са си отгледали децата нормално.
Имаш право, за съжаление е точно така, няма никакви наказания, а е задължително да има такива, защото иначе е доста тъпо!
И това е едно от нещата, които трябва да се променят, като цяло е поредното доказателство, че в България властва беззаконието и всеки наистина е над закона!
03 Сеп 2015, 10:17
Ако си мислим и говорим за неща, които са в мечтите ни, отнемането на родителските права и моменталната възможност за осиновяване ще накара доста хора да преосмислят държанието си към децата.
03 Сеп 2015, 10:48
Jully написа:Ако си мислим и говорим за неща, които са в мечтите ни, отнемането на родителските права и моменталната възможност за осиновяване ще накара доста хора да преосмислят държанието си към децата.
Абе трябва да има малко картбланш за да могат да се поправят, ако имат желание.
03 Сеп 2015, 12:58
Изобщо не трябва да се стига до това положение, деца да тичат сами безотговорно и ако мислите, че това е само в малцинствата жестоко се лъжете, има доста малки деца, които излизат сами или биват оставяни сами.
03 Сеп 2015, 16:40
miron написа:Изобщо не трябва да се стига до това положение, деца да тичат сами безотговорно и ако мислите, че това е само в малцинствата жестоко се лъжете, има доста малки деца, които излизат сами или биват оставяни сами.
Аз мисля, чер трябва още като ги видят какви са ман*али да им забраняват да ражадт, то е няква напастова простотия, а отглеждането през пръсти като не става и не можеш трябва да се вземат децата , ако го гледаш добре ама си безотговорен, докато се научиш то ще е в дом и товае .
16 Фев 2016, 13:34
Много се радвам на мъж и жена, които имат по три и повече деца. Те си знаят какво им коства, но направо им се възхищавам! И напук на всички икономически несгоди и пречки го правят! Дай Боже, повече такива хора!