Да отглеждаме деца в България - обща тема за всичко и всички

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Младежта на България - настояще и бъдеще.

Мнениеот Ваня Стойчева » 28 Юли 2015, 15:41

В крайна сметка е въпрос на лично отношение към децата, примера който им даваме е най-важния! Много семейства нямат елементарно уважение помежду си, децата лесно се поддават, защото няма ценноси.
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Как трябва да се наказват родителите, които пренебрегват грижите към децата си?

Мнениеот Lili_pili » 01 Сеп 2015, 14:41

Jully написа:
qwerryyy написа:Наказания, то закони за убийство няма ние наказания търисм, защото някой не си гледал децата.. моля ви се ;) А и точно тази група от снимката далеч не се занимават сгледането на деца, там са единици тези, които са си отгледали децата нормално.

Имаш право, за съжаление е точно така, няма никакви наказания, а е задължително да има такива, защото иначе е доста тъпо!

След като няма контрол за нищо няма и това е, макар че мисля има много абсурдни случаи да се прибират децата на родителите.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Re: Как трябва да се наказват родителите, които пренебрегват грижите към децата си?

Мнениеот Локумът » 01 Сеп 2015, 15:10

И аз съм чувал за отнети деца и то в сравнително добре гледаи семейства, мисля, че и там има някакъв бизнес, както нявяскъде в България.
Аватар
Локумът

Мнениеот Локумът » 01 Сеп 2015, 15:10

И аз съм чувал за отнети деца и то в сравнително добре гледаи семейства, мисля, че и там има някакъв бизнес, както нявяскъде в България.
Аватар
Локумът

Мнениеот qwerryyy » 01 Сеп 2015, 15:35

Jully написа:
qwerryyy написа:Наказания, то закони за убийство няма ние наказания търисм, защото някой не си гледал децата.. моля ви се ;) А и точно тази група от снимката далеч не се занимават сгледането на деца, там са единици тези, които са си отгледали децата нормално.

Имаш право, за съжаление е точно така, няма никакви наказания, а е задължително да има такива, защото иначе е доста тъпо!

И това е едно от нещата, които трябва да се променят, като цяло е поредното доказателство, че в България властва беззаконието и всеки наистина е над закона!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Jully » 03 Сеп 2015, 10:17

Ако си мислим и говорим за неща, които са в мечтите ни, отнемането на родителските права и моменталната възможност за осиновяване ще накара доста хора да преосмислят държанието си към децата.
Аватар
Jully

Мнениеот silver933 » 03 Сеп 2015, 10:48

Jully написа:Ако си мислим и говорим за неща, които са в мечтите ни, отнемането на родителските права и моменталната възможност за осиновяване ще накара доста хора да преосмислят държанието си към децата.

Абе трябва да има малко картбланш за да могат да се поправят, ако имат желание. :)
Аватар
silver933

Мнениеот miron » 03 Сеп 2015, 12:58

Изобщо не трябва да се стига до това положение, деца да тичат сами безотговорно и ако мислите, че това е само в малцинствата жестоко се лъжете, има доста малки деца, които излизат сами или биват оставяни сами.
miron

Мнениеот Локумът » 03 Сеп 2015, 16:40

miron написа:Изобщо не трябва да се стига до това положение, деца да тичат сами безотговорно и ако мислите, че това е само в малцинствата жестоко се лъжете, има доста малки деца, които излизат сами или биват оставяни сами.

Аз мисля, чер трябва още като ги видят какви са ман*али да им забраняват да ражадт, то е няква напастова простотия, а отглеждането през пръсти като не става и не можеш трябва да се вземат децата , ако го гледаш добре ама си безотговорен, докато се научиш то ще е в дом и товае .
Аватар
Локумът

Re: Българките с повече от едно дете – рядкост, защо?!

Мнениеот iwoni » 16 Фев 2016, 13:34

Много се радвам на мъж и жена, които имат по три и повече деца. Те си знаят какво им коства, но направо им се възхищавам! И напук на всички икономически несгоди и пречки го правят! Дай Боже, повече такива хора!
iwoni

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси