Да отглеждаме деца в България - обща тема за всичко и всички

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Да заключиш детето си в колата - хитър изход от ситуацията или...?

Мнениеот Mon_ton » 20 Окт 2017, 15:19

Не го доумявам, как може толкова малки деца да им се причинява нещо такова?! Стресът, когато осъзнаят, че са сами, опасностите, които са на всеки ъгъл! Някои родители нямат мозък и за две стотинки, сериозно!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Окт 2017, 08:36

Никога, ама никога не съм го заключвала в колата. :!: Как ще го оставя, недоумявам! Виждала съм големи деца на възрастта на сина ми (8г) да ги оставят в колата и да си ходят родителите някъде, за по 20 минути. И това не бих направила, в непознат квартал, без да има връзка с мен и т.н. Приемам самостоятелността, но да си оставя детето НЯКЪДЕ си, щото не му се ходело, или го мързи - няма да стане. Може да съм луда, орлица, параноичка, не ми дреме, това дете не съм го намерила на пътя!
А да оставиш малко дете в колата, ДА ГО ЗАБРАВИШ!!!!!!! КАК ЗАБРАВЯШ, ЧЕ ДЕТЕТО ТИ Е В КОЛАТА???? КЪДЕ ДА Е?!??!? Направо тая идиотия пък хептен не я разбирам.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kalina_216 » 12 Ное 2017, 10:08

И аз съм много против. За мен винаги детето трябва да е с мен.Както е безотгооврно да го возиш без колан, без столче, че и на предната седалка,така е безотговорно да се оставя детето само в колата. Дори, като забравим опасността от високите температури, с тези психопати по улиците, не бих си оставила и кучето отвън.
Аватар
kalina_216

Мнениеот Pipilota » 13 Ное 2017, 12:37

Като почнат да се държат с децата си, сякаш са им обещани завинаги и направо ми става лошо! Изобщо грам мисъл не се влага в това, как се гледат децата, много зле тези хора, ако щете ми вярвайте, потресаващо зле са всички.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Malina » 13 Ное 2017, 13:57

Наиситна е недопустимо, не си го обяснявам, нито мога да го оправдая. Като не можеш да се грижиш за дететто или нее подходящо да е с теб, намери вариант къде да го оставиш.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Pipilota » 14 Ное 2017, 11:00

За нито едно смислено оправдание да се направи не се сещам.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Локумът » 14 Ное 2017, 12:26

Забравянето наистина ем ного странно, айде да го заключиш, за да влезеш в аптеката за 3 минути как да е,а ма да го заключиш за 2 часа, докато си на фризьор на някой горещ паркинг си граничи с идиотия
Аватар
Локумът

Мнениеот Malina » 15 Ное 2017, 12:12

Всеки има глава на раменете си и е редно да я използва. Жалко, че някои го правят много рядко това нещо :lol:
Аз не бих оставила детето си само в колата, като знам колко съм треперила над него, как ще го оставя слека ръка и ще тръгна да правя нещо мноогоо важно!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот skyfly » 14 Фев 2018, 13:52

Мен би ме било адски страх да си оставя детето заключено в колата, ами ако му се случи нещо!? Не разбирам как може някой да го прави, при положение, че живвеем в толкова опасно време!
Аватар
skyfly

Мнениеот nefertiti » 18 Фев 2018, 15:52

Никога няма да мога да разбера това безумие, макар че има много такива случаи.
nefertiti

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси