Добави отговор

Re: Според вас, възможно ли е медитацията да пази здравето ни?

30 Дек 2014, 14:45

След толкова рейки, фейки, йоги и прочие или всички са шарлатани, или действа! :roll:

30 Дек 2014, 15:34

rabotnata pchela написа:След толкова рейки, фейки, йоги и прочие или всички са шарлатани, или действа! :roll:

Важното е да вярваш, че може да ти помогне и нещата стават от самосебе си :) аз имам доста познати, които се занимават с йога и твърдят, че се чувстват много добре.

04 Мар 2015, 15:22

Не знам колко трябва да медитираш, за да се опазиш от грип, или пък някоя по-сериозна болест, смешно малко звучи.. :roll:

10 Юни 2015, 17:28

На мен ми е много странно това с медитацията, а имам приятелка, която е много вярваща в такива неща, различни рейки и истории! :roll:

12 Юни 2015, 12:45

Rali_hr написа:На мен ми е много странно това с медитацията, а имам приятелка, която е много вярваща в такива неща, различни рейки и истории! :roll:

и показала ли ти е с нещо, че подобни неща вършат работа наистина ??

16 Юни 2015, 11:41

Главно ни се случва това, за което си мислим, затова ако сме убедени, че нещо ще ни помогне то би станало, не трябва да се отричат медитациите.

21 Юни 2017, 12:04

Със сигурност някои енергийни практики помагат на цялостното здраве и цялостното състояние и подобравят много неща в съществуването. Но не бива да се превръща в мания..

21 Юни 2017, 13:11

не съм много запозната с медитирането чисто като акта, в който се случва и сме го виждали, като затваряне в тишина, вглеждане в себе си и спокойствието, но на духовните практики като йога вярвам страшно много. Всеки ден от 3 години правя йога, всяка сутрин, много ме успокоява, някой път, ако съм имала напрегнат ден, правя малко и вечерта, веднага се отпускам и се чувствам по-добре и сякаш се успокоявам, поглеждам нещата от друг ъгъл и вече не ми изглеждат толкова страшни.

21 Юни 2017, 14:14

За йогата мога да се съглася, че успокоява, но фанатизирането ми идва в повече. Няой да дойде да ми говори за рейки и как те ще ме отведат в космоса.. много ми идва.

23 Авг 2017, 11:45

kikimoraa написа:не съм много запозната с медитирането чисто като акта, в който се случва и сме го виждали, като затваряне в тишина, вглеждане в себе си и спокойствието, но на духовните практики като йога вярвам страшно много. Всеки ден от 3 години правя йога, всяка сутрин, много ме успокоява, някой път, ако съм имала напрегнат ден, правя малко и вечерта, веднага се отпускам и се чувствам по-добре и сякаш се успокоявам, поглеждам нещата от друг ъгъл и вече не ми изглеждат толкова страшни.
По-скоро се разчита, че силата на мисълта може да промени много неща от това, което се случва в тялото ни, мозъка е този, който движи останалите функции в тялото ни, когато той е здрав, бодър и сме уверени в това, което искаме, то и тялото ни следва пътя, който ни е очертава разума. Затова и казват да мислим все положително.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5