Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: Д-р Веселин Люцканов - коремни и диафрагмални хернии

03 Яну 2013, 16:15

Здравейте да попитам детенцето ми е на 4г но когато беше на 4м го оперираха от хидронефроза от тогава насам когато се напъне да вдига нещо по тежко и му изкача едно топче на корема доктора каза че е нормално но от тогава минаха все пак почти 4г дали ще се оправи и нормално ли е

05 Яну 2013, 11:46

magi81 написа:Здравейте да попитам детенцето ми е на 4г но когато беше на 4м го оперираха от хидронефроза от тогава насам когато се напъне да вдига нещо по тежко и му изкача едно топче на корема доктора каза че е нормално но от тогава минаха все пак почти 4г дали ще се оправи и нормално ли е

Здравейте,
Вероятно е да развива постоперативна херния. Добре е да бъде прегледано от хирург.
С уважение

07 Яну 2013, 21:14

Здравейте др.Люцканов,благодаря предварително за отделеното ви време.Искам да ви попитам тъй като имам температура 37.3 шест месеца подред и не мога да открият от какво е ,изследванията на кръвта и урината ми са в границите на нормалното,искам да ви попитам може ли тази температура да е от приемането на продължително време на таблетки бизалакс 5mg(бизалкодил)??? :roll:

08 Яну 2013, 12:42

Juja написа:Здравейте др.Люцканов,благодаря предварително за отделеното ви време.Искам да ви попитам тъй като имам температура 37.3 шест месеца подред и не мога да открият от какво е ,изследванията на кръвта и урината ми са в границите на нормалното,искам да ви попитам може ли тази температура да е от приемането на продължително време на таблетки бизалакс 5mg(бизалкодил)??? :roll:

Най-вероятно не е това причината. Трябва лекар вътрешни болести да Ви изследва и търси причината.
С уважение

08 Яну 2013, 15:20

Благодаря ви за отговора др Люцканов

15 Яну 2013, 12:23

Здравейте, д-р Люцканов!
На 57 г. съм- Вероятно имам херния от около 2 г.,
тя е отдолу, не е коремна.
Досега не ми беше давала много зор, но искам да попитам следното:

1. Възможно ли е тя да е причината за чести, понякога остри колити?!
2. Възможно ли е да причини спиране на уринирането, комбинирано с остър колит?

Последно това ми се случи на 07.01 и все още съм с катетър...
Благодаря!

24 Яну 2013, 20:30

Д-р Люцканов установиха ми че имам пъпна херния която трябва да се оперира...Иска ми се да е лапароскопски понеже имам вече 2 коремни операции ...Живея в малък град в североизточна Б-я и нямам възможност да ви посетя колкото и да ми се иска..Можете ли да ме насочите към ваш колега във Варна с когото да се консултирам? Задължително ли е поставянето на платно и има ли значение наличието му за последваща бременност? Благодаря ви предварително.

26 Яну 2013, 21:33

Здравейте Д-р Люцканов
Пиша Ви за проблем на съпруга ми.От 6-7 години тестисите му се уголемиха в диаметър около 10-12см. и са опънати все едно че са пълни с течност.На лекар неиска да отиде казва че не го болят.Сериозно ли може да се окаже това?

16 Фев 2013, 12:16

kulaksazov написа:Здравейте, д-р Люцканов!
На 57 г. съм- Вероятно имам херния от около 2 г.,
тя е отдолу, не е коремна.
Досега не ми беше давала много зор, но искам да попитам следното:

1. Възможно ли е тя да е причината за чести, понякога остри колити?!
2. Възможно ли е да причини спиране на уринирането, комбинирано с остър колит?

Последно това ми се случи на 07.01 и все още съм с катетър...
Благодаря!

Трябва да бъдете прегледан от хирург и уролог.

16 Фев 2013, 12:19

valya6666 написа:Здравейте Д-р Люцканов
Пиша Ви за проблем на съпруга ми.От 6-7 години тестисите му се уголемиха в диаметър около 10-12см. и са опънати все едно че са пълни с течност.На лекар неиска да отиде казва че не го болят.Сериозно ли може да се окаже това?

За съжаление не мога да Ви отговоря. Трябва да бъде прегледан.
Заключена
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7