Добави отговор

Re: Възможно ли е да изчистим матраците от акари без специални машини и препарати?!

16 Мар 2015, 11:40

Не мисля, че и отвари да се правят ще е по-добре, все пак ще се овлажни матрака и точно за времето, което изсъхне "жителите" му ще се върнат по местата си. :)

Re: Възможно ли е да изчистим матраците от акари без специални машини и препарати?!

20 Мар 2015, 13:39

Kaya написа:Не мисля, че и отвари да се правят ще е по-добре, все пак ще се овлажни матрака и точно за времето, което изсъхне "жителите" му ще се върнат по местата си. :)

А какви отвари могат да се направят в случая :lol: ?

20 Мар 2015, 16:43

Можеш си пръскаш леглото със спирт, дали обичат миризмата на алкохол. :mrgreen:

Re: Как се лекуват обриви от акари?

18 Юни 2015, 17:03

Това е безумно, трябва се изчисти перфектно спалното бельо, включително матрак, възглавница, а това е доста трудно, така че е по-добре да ги смениш, докато е време!

18 Юни 2015, 20:50

николаев написа:Това е безумно, трябва се изчисти перфектно спалното бельо, включително матрак, възглавница, а това е доста трудно, така че е по-добре да ги смениш, докато е време!

Пари трябват пари... :))

19 Юни 2015, 16:16

qwerryyy написа:
николаев написа:Това е безумно, трябва се изчисти перфектно спалното бельо, включително матрак, възглавница, а това е доста трудно, така че е по-добре да ги смениш, докато е време!

Пари трябват пари... :))

На кого не му трябват, но когато става въпрос за здравето ти, би трябвало да дадеш каквото е необходимо!

19 Юни 2015, 17:11

То е ясно, че ще ги дадеш, но да смениш всички матраци в едно семейство са си доста пари.

23 Юни 2015, 09:43

Има фирми, които почистват матраците и се справят доста добре, то само си представете каква е кочика и в матрака, а и в диваните ви. ;)

23 Юни 2015, 11:06

Все пак такива лечения се правят само от лекар - най-вероятно фенистил и алергозан, ако има някакъв проблем ;)

Как да изчистя матрак на петна?

21 Апр 2016, 15:07

Имам дъщеричка на 4 години и често се напишква. Лошото е, че матракът й не е със сваляща се обвивка и петната от урината се очертават като жълти кръгове и мирише. Понякога спи в моето легло и там също имам същия проблем - мръсен и на петна матрак. Можете ли да ми дадете идея как да ги изчистя? Възможно ли е или да купувам нов?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6