Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
05 Окт 2020, 17:56
annamaria написа:Може ли да се ражда само с акушерка?
Винаги има наблюдаващ лекар, но той се включва само при нужда.
07 Окт 2020, 16:31
По принцип всички раждания изискват да се включва и лекар. Дори и да се води от акушерка.
07 Окт 2020, 16:37
Yarost написа:Еми Казълова е жив пример за такава отдаденост на професията си.
Страхотна е Емилия Казълова, отдадена на работата си и изпълнена с положителна енергия.
Бях гледала раждане с нея, където танцуваха с родилката по време на контракциите. Можете ли да ми помогнете да го намеря?
08 Окт 2020, 16:10
Дайте го това видео. И на мен ми е интересно да го видя с Еми Казълова.
09 Окт 2020, 12:35
Танц по време на раждане? Звучи фантастично и малко магическо дори.
12 Окт 2020, 14:41
Yarost написа:Танц по време на раждане? Звучи фантастично и малко магическо дори.
На който в крайна сметка му се занимава с това, ще направи всичко възможно да облекчи родилката. Браво за идеята.
13 Окт 2020, 14:50
Просто ми звучи доста интересно танц по време на раждане. Успя ли да намериш видеото?
13 Окт 2020, 17:02
nefertiti написа:Yarost написа:Еми Казълова е жив пример за такава отдаденост на професията си.
Страхотна е Емилия Казълова, отдадена на работата си и изпълнена с положителна енергия.
Бях гледала раждане с нея, където танцуваха с родилката по време на контракциите. Можете ли да ми помогнете да го намеря?
E, това си заслужава да се види. Намерете го моля, една от най-добрите ми приятелки ще ражда скоро :)
14 Окт 2020, 15:42
Ще се опитам да го намеря в тяхната фейсбук страница. И ще го споделя.