06 Фев 2015, 14:40
Аз съм се развеждала, не беше кой знае какво, много неволи и тревоги, работата е там, че после пак се събрахме и вече сме пак щастливо "женени" (този път не сме се женили официално), така е по-добре, като разбрахме какво губим един от друг, но имаше сериозно време за размисъл и почивка.
06 Фев 2015, 15:01
В крайна сметка, когато се стигне до развод, положението е такова, важното е в тоя случай ако имате деца, то те да не отнесат на свой гръб негативните емоции между вас.
06 Фев 2015, 15:35
не, по-добре да си семейство с някой, отколкото да си сам, независимо колко ви е трудно и не се разбирате.
06 Фев 2015, 15:53
Slavena написа:не, по-добре да си семейство с някой, отколкото да си сам, независимо колко ви е трудно и не се разбирате.
не е така, не трябва човек да стои и да търпи, след като не си щастлив се развеждаш и отиваш да си дириш щастието, все пак един живот живеем.
06 Фев 2015, 16:03
Ваня Стойчева написа:Slavena написа:не, по-добре да си семейство с някой, отколкото да си сам, независимо колко ви е трудно и не се разбирате.
не е така, не трябва човек да стои и да търпи, след като не си щастлив се развеждаш и отиваш да си дириш щастието, все пак един живот живеем.

Защото не си била сама да видиш колко е гадно, предпочитам всеки ден да се карам с някой, отколкото да съм самичка!
03 Апр 2015, 11:10
Не знам, аз смятам, че разводът може да бъде добро начало...
25 Юни 2015, 16:02
За мен е задължително това решение да се развеждат хората, иначе не е много готино да се живее в постоянен ужас и отврашение с някой, само за да не се разведете и да не сте лоши в очите на хората.
01 Сеп 2015, 13:53
Имам много приятелки, които са се развели и сега наистина разцъфтяват, животът им е изпълнен с много приятни занимания, докато преди са били затворени вкъщи. Зависи наистина каква е промяната, защото пък депресията също не е добра алтернатива.
11 Сеп 2015, 13:15
S_Milenska написа:Не знам, аз смятам, че разводът може да бъде добро начало...

По-скоро е един тъжен край, после се стоварват сметки и задължения и какво ли още не, сериозно и сложно става.
12 Сеп 2015, 12:06
Няма лошо да се стигне и до развод, ако това се налага, важното е да продължите в добри отношения, aко имате деца.