Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Лечение на кандидоза и домашен тест

07 Апр 2015, 16:33

Преди време съм боледувала от кандидоза и сега имам чувство, че от време на време отново усещам известен дискомфорт, което ме безпокои доста.
Понеже няма такива домашни тестове, както тези за бременност, реших да потърся повече информация за това как да разберем дали кандидата се е завърнала, понеже да избегнеш това чудо, никак не е лесно!
a_glass_of_water.jpg
a_glass_of_water.jpg (9.77 KiB) Прегледано 7321 пъти
Открих някакъв домашен тест за кандида, който не зная доколко може да бъде верен :roll: Работата е много проста - сутринта като се събудиш се изплюваш в една чаша с вода и ако до половин час слюнката не е потънала или не се е случило нещо друго с нея, а стои на повърхността, то нямаш грижи :shock: :shock:

Малко ме е страх да се доверявам на такива домашни тестове, а за едно предположение не зная дали да си записвам час при лекар :?: :!:

Re: Правили ли сте домашен тест за кандида, а верен ли е?

07 Апр 2015, 16:36

Никога, но и не мисля, да му се довея на този тест, твърде небрежно отношение ми изглежда, че имаш към себе си, недей така, ако имаш оплаквания бягай при лекар преди да са дошли празниците!

07 Апр 2015, 16:51

Интересно е, но така и така имаш опасения може да провериш, та в един по-късен етап да знаеш до колко е верен този тест, но наистина действай докато е време, колкото по-рано хванеш кандидата, толкова по-бързо ще се излекуваш!

07 Апр 2015, 16:58

Не съм си правила а и не съм боледувала от това, няма ли си лабораторни тестове, които да си пуснеш за най-сигурно?

07 Апр 2015, 17:04

За да се довериш на теста, то е логично да го направиш и после да минеш и през лекар, за да знаеш дали е верен или не :)

09 Апр 2015, 17:01

Това е много интересен метод, иска ми се да опитам, уж съм здрава, ама де да знаеш, утре пак ще пиша! :)

22 Апр 2015, 15:45

Някой не направи ли теста, много съм любопитна, апък сутрин винаги забравям :|

22 Апр 2015, 16:07

LaCoquine написа:Някой не направи ли теста, много съм любопитна, апък сутрин винаги забравям :|

Направи го и на мен ми е интересно, но и аз забравям.

24 Апр 2015, 07:11

Какво беше, гладни и жадни плюем в чаша с вода? Ей сега ще отида да го направя. :mrgreen:

24 Апр 2015, 07:19

rabotnata pchela написа:Какво беше, гладни и жадни плюем в чаша с вода? Ей сега ще отида да го направя. :mrgreen:

Тичай, то и аз както съм станал по никое време мога да си го направя! Жена ми като ме види да плюя из чашите от сватбата ще ме метне през прозореца :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2