Да помогнем на възрастни, самотно живеещи хора, с хранителни продукти и стоки от първа необходимост.

Търсите или продавате дефицитно лекарство, нуждаете се от спешна помощ или съдействие.

Да помогнем на възрастни, самотно живеещи хора, с хранителни продукти и стоки от първа необходимост.

Мнениеот Добро за всеки » 15 Май 2022, 18:56

Ние от Фондация "Добро за всеки", целим всяка седмица да подсигуряваме хранителни продукти, на възрастни хора в нужда, в кв. Младост и други близки квартали. Става въпрос за хора над 70 годишна възраст, самотно живеещи, с минимална пенсия и без близки хора, които да поемат част от битовите им разходи.

За момента обгрижваме около 45 човека. Ако мисията потръгне успешно, екипът ни има готовност да включи в списъка и още възрастни хора в нужда.

Целта ни е снабдяване със следните хранителни продукти: олио; оцет; брашно; захар; макарони/фиде; консерви; сладки неща по избор - руло, шоколад, локум, вафли, сухи пасти и др.; сирене; кашкавал; колбас; прясно и кисело мляко; масло; плодове и зеленчуци; тоалетна хартия; салфетки; други продукти по ваша преценка.

Приемат се също ваучери за храна, с които да се закупуват продукти с по-кратък срок на годност - месо, яйца и др.

Много възрастни хора, изпаднали в ситуация на крайна бедност, не виждат изход от нея. Ето защо кампании като тази им носят надежда, че все пак не са сами и ще получат шанс да изживеят тези свои мъдри години по-достойно. А колкото повече хора се обединим около каузата, толкова повече ще бъдат и онези, на които може да бъде помогнато.

Даренията се събират на място в гр. София, кв. Младост 3, бул. Александър Малинов 51, ТЦ "Метро сити", всеки ден. Хранителни продукти може да занесете лично или да ги изпратите по куриер. За посещение се обадете на 0879339009, за да се координираме, защото не винаги има човек в склада ни.

Може да подпомогнете каузата ни, като дарите и парични средства по банковата сметка на Фондацията: BG75UBBS80021029788350
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Дълголетие


Фондация "Добро за всеки" е създадена от Мариана Костова и приятели в началото на 2022 г. Инициативите започват няколко години преди официално да бъде регистрирана Фондацията - дарения на хранителни продукти и стоки от първа необходимост за възрастни хора в домове, самотно живеещи пенсионери, нуждаещи се семейства и затруднени майки с малки деца.

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

Повече информация за нас, може да намерите в:
Сайт: http://www.sunnysky.bg
Facebook страница: Фондация "Добро за всеки"
Facebook група: Помощ за самотно живеещи и настанени в домове възрастни хора

За връзка с нас:
Тел: 0879339009, 0878877373
Имейл: dzv.bgf@gmail.com
Добро за всеки
 
Мнения: 3
Регистриран на: 15 Май 2022, 18:06

Re: Да помогнем на възрастни, самотно живеещи хора, с хранителни продукти и стоки от първа необходимост.

Мнениеот Violetta » 16 Май 2022, 15:51

Здравейте,
какви ваучери приемате като помощ за работата на фондацията?
Violetta
 
Мнения: 455
Регистриран на: 28 Апр 2011, 22:58

Да помогнем на възрастни, самотно живеещи хора, с хранителни продукти и стоки от първа необходимост.

Мнениеот Добро за всеки » 16 Май 2022, 16:49

Здравейте!
Приемаме ваучери за храна, които биват раздавани от работодателите на служителите. С тях може да се пазарува хранителни продукти в Била, Кауфланд, Хит и др. супермаркети.
Добро за всеки
 
Мнения: 3
Регистриран на: 15 Май 2022, 18:06


Назад към Зов за помощ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта