Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
25 Мар 2011, 15:44
Учителите не винаги са сериозни, понякога изпадат и в комични ситуации, споделете най-интересната фраза излязла от устата на учителя ви по време на час.
26 Мар 2011, 18:05
Имах един учител, който около Баба Марта влизаше в час, ухилен, след това започваше:
"Много искам да ви пожелая много здраве, щастие, усмивки, да ви е честита Баба Марта, искам на всеки да му вържа на вратлето по една мартеничка и да стискам силно!"
Голям смях падаше!
30 Мар 2011, 12:05
Stella_Artois написа:Учителите не винаги са сериозни, понякога изпадат и в комични ситуации, споделете най-интересната фраза излязла от устата на учителя ви по време на час.
и то доста комични ситуации....
30 Мар 2011, 21:59
anatolii написа:Stella_Artois написа:Учителите не винаги са сериозни, понякога изпадат и в комични ситуации, споделете най-интересната фраза излязла от устата на учителя ви по време на час.
и то доста комични ситуации....

Вземи и разкажи някоя...
31 Мар 2011, 15:43
аз едно време имах една преподавателка по История , която казваше : " Ученици в петък ще ви пусна изненадващо контролно"

е все ни изненадваше

или пък като правеше забележки за говорещите " Чувам гласове ! "
31 Мар 2011, 21:04
Аз пък се сещам за една преподавателка по биология- рускиня, която често ме разсмиваше с акцента си. Веднъж без малко да ме изгони , когато й се изсмях на израза: "ех, гаден мух" .....за една нахална муха....
01 Апр 2011, 07:22
нашата рускиня беше по математика,,тъй алгебра носиш ,а у нас геометрия обезяня такая!,,
01 Апр 2011, 11:09
Казанлък - техникум по хидравлика и пневматика - даскалката по физика:
Висока стройна чуседна жена: метър и 50 и 100 кила, прякор (КЮФТА)
цитирам:
"АКО МОИТА ЯРОСТ СЕ ПРЕВЪРНЕ В УДЪР ОТ ТЕБ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДНО МОКРО ПЕТНО" - закон на КЮФТА
нямаше оправяне с нея направи чудо беше
08 Апр 2011, 15:53
Имах една преподавателка, която не желая да коментирам. Само ще напиша нейния бисер, който не смятам за много уместен, имайки предвид училището и учениците, които влизат в него. Та въпросната от време на време си позволяваше да каже: "Толкова сте тъпи, че трябва да Ви подостря!!!"
20 Апр 2011, 22:47
Имах един учител по математика, които казваше "
Шушумига, като е на мястото си само шушка(шу-шу), като го вдигнеш на дъската само мига, мига"...!