Потърпевши от М. Д. на д-р К.

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Потърпевши от М. Д. на д-р К.

Мнениеот georgievbank » 26 Яну 2025, 16:45

Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши от М. Д., споделям с Вас едно изстрадано мнение с надежда да Ви бъде от полза!
Прибегнахме до услугите на клиниката, тъй-като имаха славата на добра клиника. Оказа се, че тази слава е от преди около 15 години и за съжаление добрите зъболекари отдавна са избягали от д-р К.
В днешно време обаче установихме, че предлаганите услуги са необосновано скъпи спрямо лошото изпълнение и се извършват от посредствени и некомпетентни, но с големи претенции стоматолози.
Служителите са сервилни, докато ви вземат парите, след което започват да ви разиграват и да отменят часове в последния момент, според това как на тях им е удобно. Нещо повече, обаждайки се за да запиша час, заради неудобна коронка, с която ме измъчваха около 4 месеца, секретарката Н. Й. си позволи да ме пита "Какво има пак?" Би трябвало д-р К. да обясни на служителите си кой им изкарва заплатите.
Усещането е, че се упражняват върху вас аматьори. Когато отидохме при д-р К. за да да види зле свършената от д-р Д. работа, същия си позволи да държи тон на съпругата ми и нагло опита да прехвърли отговорността върху нея. Резултата от некадърността им доведе до развити импланти и разклатени зъби, вследствие на лошо направена захапка, заради която често съпругата ми си прехапва езика в основата. Въпреки 10 годишната гаранция по договор и очевидно лошото изпълнение, К. отказа да върне парите, а предложи да продължат да се упражняват със зъбите на съпругата ми.
Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши, както се досещате тези оценки се основават на факти, а не на емоция. Така,че мислете преди да опрете до услугите на М. Д.
georgievbank

Re: Потърпевши от М. Д. на д-р К.

Мнениеот framarforumadmin » 26 Яну 2025, 19:14

Господин Георгиев, не можем да бъдем страна в спора ви с доктор К.
Съветваме ви да отправите сигнал в БЛС, РЗИ и съответните институции, където проблемите ви могат да намерят правилното решение.
framarforumadmin
Администратор

Re: Потърпевши от М. Д. на д-р К.

Мнениеот FYOU » 27 Яну 2025, 21:39

Това е новата практика и на стоматолози в Казанлък и на лекуващи доктори, дори сестрата на доктора има претенции кой да бъде лекуван. Отлагаха ми с месеци час и отидох на следващата година да ги пробвам те пък ми записаха защото така и така щяла да излиза в майчинство, не че нещо просто град Казанлък вече се състои от уродлив слой властимащи които изявяват претенци и искат да налагат ораничения нищо че са дошли от далечна си ... 50 лв преглед и нямат пари да ти се обадят в отговор морал ли имат или нюх за келепир. Лекуващите са ми записвали часове и по възможност направо се преместиха в други градове, или просто оставяха в този ден и час асистентите си сами а доктора отсъства, прилсга се и новост лечение по телефона от личния,нищо те са недостежими и нищо не ги лови дори болести
FYOU

Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!