Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши от М. Д., споделям с Вас едно изстрадано мнение с надежда да Ви бъде от полза!
Прибегнахме до услугите на клиниката, тъй-като имаха славата на добра клиника. Оказа се, че тази слава е от преди около 15 години и за съжаление добрите зъболекари отдавна са избягали от д-р К.
В днешно време обаче установихме, че предлаганите услуги са необосновано скъпи спрямо лошото изпълнение и се извършват от посредствени и некомпетентни, но с големи претенции стоматолози.
Служителите са сервилни, докато ви вземат парите, след което започват да ви разиграват и да отменят часове в последния момент, според това как на тях им е удобно. Нещо повече, обаждайки се за да запиша час, заради неудобна коронка, с която ме измъчваха около 4 месеца, секретарката Н. Й. си позволи да ме пита "Какво има пак?" Би трябвало д-р К. да обясни на служителите си кой им изкарва заплатите.
Усещането е, че се упражняват върху вас аматьори. Когато отидохме при д-р К. за да да види зле свършената от д-р Д. работа, същия си позволи да държи тон на съпругата ми и нагло опита да прехвърли отговорността върху нея. Резултата от некадърността им доведе до развити импланти и разклатени зъби, вследствие на лошо направена захапка, заради която често съпругата ми си прехапва езика в основата. Въпреки 10 годишната гаранция по договор и очевидно лошото изпълнение, К. отказа да върне парите, а предложи да продължат да се упражняват със зъбите на съпругата ми.
Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши, както се досещате тези оценки се основават на факти, а не на емоция. Така,че мислете преди да опрете до услугите на М. Д.