Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Аз искам дете, но съпругът ми - не!

15 Май 2019, 16:26

ivan.stoqnov написа:Аз съм мъж и да ви кажа не знам как бих постъпил в такава ситуация, защото съм чувал и обратния вариант, че има жени, които също не искат да имат деца. То сега, ако не се случват нещата е нещо съвесем различно, но пак си има начини, ще се отиде на преглед, ще се осинови дете, но да заявяваш категорично, Аз не искам!, туй вече не го разбирам. Не бих могъл да ви дам никакъв съвет, тъй като всеки сам решава за себе си и си подрежда приуритети, но ако аз трябва да избирам не бих избрал този човек за спътник в живота ми в никакъв случай.

Съгласна съм. Този човек е пълен егоист. Вие като мъж бихте ли придрижили жена си на преглед при гинеколог?

20 Май 2019, 12:08

Не мисля, че има бъдеще подобна връзка. За кога да си променя възгледите този човек?! Не е на 6-7 години, та да подлежи на превъзпитание.
Ако съм на мястото на жената, бих сложила край, колкото и да е тежко и трудно. Всеки заслужава щастие и възможност да сбъдва мечтите си.

28 Май 2019, 10:25

Когато двамата гледат в различни посоки по такива важни въпроси, е много малко вероятно да намерят решение. Не бих си губила времето.

18 Юни 2019, 09:28

Дано сте намерили решение заедно. Според мен това е твърде важен момент в живота на всеки. Ако той не иска дете, вероятно просто няма да можете да продължите заедно. Не става дума за дребни разминавания, а за сериозни неща. Макар и малко, има хора, които не искат да имат деца.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10