Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Станаха ли мъжете по-суетни и лошо ли е това?

Мнениеот dinkog » 14 Юни 2016, 16:30

iwoni написа:Стига да не се преминават границите като скубането на вежди, няма лошо да са суетни. Всеки ден и те са сред хора, трябва да ги харесват и тях :wink: .

Е, отдавна се скубят вежди, много мъже си ги поддържат оскубани веждите.
Аватар
dinkog

Мнениеот Lyomi » 14 Юни 2016, 16:40

Вчера с един познат седнахме да пием кафе и като го загледах във веждите, си личеше, че са пипнати, но професионално. Не бяха изтънени, просто бяха оформени по естествената си им големина и дебелина. Добре изглеждаше, похвали ми се, че и малко се погрижили и за кожата на лицето му. А наближава 40-те! И не е някой женчо, напротив! В други случаи ми става смешно като ги виждам такива, които им личи от 100 км, че са ходили на козметик. Но при моя познат не е така. Май в парадирането е работата.
Lyomi

Мнениеот qwerryyy » 03 Авг 2016, 12:42

Е като е пипнат така с мярка в готино, но ако е прекалено и си личи наистина е твърде много. Може би още не е дошло времето, в което ще свикнем с тотално обезкосмените мъже и оскубани вежди, но като гледам скоро и със спирала може да ги виждаме. :mrgreen:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот lussy » 03 Авг 2016, 13:43

Мисля, че вече никой не се изненадва или не смята за нещо необичайно да вижда обезкосмени мъже. Май сме свикнали или поне не се впечатляваме толкова лесно :smile: .
lussy

Мнениеот Ваня Стойчева » 03 Авг 2016, 15:18

lussy написа:Мисля, че вече никой не се изненадва или не смята за нещо необичайно да вижда обезкосмени мъже. Май сме свикнали или поне не се впечатляваме толкова лесно :smile: .

На мен все още ми е странно, особено модата с обезкосмените крака, но доволно окосмени ръце. :roll: не е ли логично и краката да са окосмени?
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот pavleta » 04 Авг 2016, 10:14

На плажа само по-възрастните мъже са си чисто натурални :smile: . Младите си махат космите от гърба или гърдите само, а някои изцяло - от гръб, гърди, крака, ръце. Не го смятам за лошо, даже по-добре ми изглеждат така.
pavleta

Re: Мъжки хобита

Мнениеот silver933 » 15 Авг 2016, 16:12

МИ аз не виждам нищо лошо мъжът или жената да си има хоби, каквото и да е. Стига да има време за него, а ако и двамата имат такова, то по едно и също време могат да се отдават на това, което ги кефи. ;)
Аватар
silver933

Re: Мъжки хобита

Мнениеот qwerryyy » 16 Авг 2016, 11:33

silver933 написа:МИ аз не виждам нищо лошо мъжът или жената да си има хоби, каквото и да е. Стига да има време за него, а ако и двамата имат такова, то по едно и също време могат да се отдават на това, което ги кефи. ;)

Аз си мисля, че ако хобито е едно - секс, то и двамата ще са доволни. Неприятно е, когато мъжът има хобита, а жената в същот време няма време за своите, само защото трябва да се погрижи за дома и всички, които живеят там и имат разнообразни искания.
Аватар
qwerryyy

Re: Мъжът трябва да е уверен!

Мнениеот klara » 17 Авг 2016, 15:34

Не го изключвам, но това е прекалено опростяване на мъжа :lol: . Има и такива, които се интересуват от много други неща извън тези. Този, който си знае цената, той е уверен.
klara

Re: Мъжът трябва да е уверен!

Мнениеот Kaya » 17 Авг 2016, 16:51

klara написа:Не го изключвам, но това е прекалено опростяване на мъжа :lol: . Има и такива, които се интересуват от много други неща извън тези. Този, който си знае цената, той е уверен.

Разбира се, те се и интересуват от това какво точно има в тигана. :lol: Мнозина предпочитат спокойствие и опростяване на нещата. Сещате ли се в колко случаи, вашият мъж е подел инициативата за нещо, или винаги вие предлагате "хайде да отидем някъде, хайде да направим ремонт, хайде да сменим колата, хайде да имаме дете". Чак се съмнявам, че предложенията за брак ги решават те.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже