mary jane написа:Познах се в твоята история, познах и мъжа си в нея!Явно това се случва във всяко средностатистическо семейство у нас!
valiart написа:Супер е това с риболова:) Значи си хапвате и редовно прясна рибка. Това е привилегията в случая. Може да е съпо хоби, но поне мъжа се връща с нещо в къщи. Имам един познат, чието хоби и парапланеризъм. Доколкото знам едно крило е бая парички. И кво, ходи си лети там и се връща в къщи хем с празни ръце, хем с празни джобове
cheap&chic написа: ще споделя един факт, който ме развеселява и това е, че тук в секцията за мъжки теми, пишат и четата повече жени, отколкото мъже в секцията с женски теми...какво мислите и за този факт
мерси!
boriskarlov написа:cheap&chic написа: ще споделя един факт, който ме развеселява и това е, че тук в секцията за мъжки теми, пишат и четата повече жени, отколкото мъже в секцията с женски теми...какво мислите и за този факт
мерси!
Отдавам го на просто и чисто любопитство, без никакви комерсиални елементи:)
ogi-smile написа:А може би, защото жените, наистина не знаят какво искат мъжете... Страхуват се от собствените си представи и искат да видят в действителност какво се случва в мозъка, душите, сърцата им....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта