Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Мъжки хобита

Мнениеот Rali_hr » 08 Дек 2014, 14:28

Моят мъж не бих казала, че има особени хобита, много обича да решава кръстословици, по такъв начин разтоварва, но не си мислете, че това му отнема 1 час на ден, може да решава и 12 часа :lol:
Аватар
Rali_hr

Re: Над 30 на 100 от мъжете страдат от криза на средната въз

Мнениеот Snejna » 08 Яну 2015, 14:47

Siss написа:И мъжете и жените лудват. Въпросът, касаещ кризата на средната възраст не би трябвало да опира до пол...

Така е дойде ли времето да се изперква то се случва, а лошото е, че ние вече в моето семейство сме ги наближили тези времена.. :lol:
Аватар
Snejna

Re: Мъжът трябва да е уверен!

Мнениеот Pipilota » 22 Фев 2015, 11:10

S_Milenska написа:Интересно, на мен ще ми е странно, ако мъжът целенасочено стои разкрачен :lol: :lol:

наиситна трябва да стои малко разкрачен! т.е. 20 см разстояние на ходилата са си супер и наистина изглежда стабилно, а когато ходи със събрани крака изглежда сякаш е гей и му се пишка, не е готино изобщо! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Голямото пролетно...разчистване /геноцид над мъжа

Мнениеот Pipilota » 22 Фев 2015, 11:15

Не знам за вас, но аз съм започнала вече с пролетното почистване, малко по малко, толкова боклуци имам за хвърляне :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 22 Фев 2015, 12:31

Pipilota написа:Не знам за вас, но аз съм започнала вече с пролетното почистване, малко по малко, толкова боклуци имам за хвърляне :)

У нас направо няма край пролетното почистване през цялата година, аз чистя всяка седмица всички шкафове, а мъжът ми разбира се е вързан за мене, защото аз така го чувствам, горкия наистина го съжалявам. :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 22 Фев 2015, 12:54

У дома това предстои, мисля да чистя другата седмица, когато има няколко почивни дни. Просто като знам какво ме чака и хич не ми се занимава, много мразя да чистя! :( Това е геноцид и за мен самата. :cry: :cry: :cry:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Pipilota » 22 Фев 2015, 19:55

Lollipop написа:
Pipilota написа:Не знам за вас, но аз съм започнала вече с пролетното почистване, малко по малко, толкова боклуци имам за хвърляне :)

У нас направо няма край пролетното почистване през цялата година, аз чистя всяка седмица всички шкафове, а мъжът ми разбира се е вързан за мене, защото аз така го чувствам, горкия наистина го съжалявам. :lol:

хахаха,а чак такава откачалка не съм! Аз чистя толкова основно веднъж в месеца и обикновено и тримата ми мъже изчезват, защото ставам много нервна. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Пролетно почистване

Мнениеот Anka » 25 Фев 2015, 17:18

Почистването е голяма работа и аз редовно чистя у нас, дори през седмицата си чистя, сякаш ще продаваме къщата, което е улеснение за майка ми де. :lol:
Аватар
Anka

Мнениеот Elica » 25 Фев 2015, 17:22

Anka написа:Почистването е голяма работа и аз редовно чистя у нас, дори през седмицата си чистя, сякаш ще продаваме къщата, което е улеснение за майка ми де. :lol:

Такава приятелка си търся, която да ми чисти постоянно вкъщи и всичко останало :mrgreen: Аз страшно много мразя да чистя и като дойде времето за това пролетно почистване направо се изприщвам. :lol:
Аватар
Elica

Мнениеот Pipilota » 26 Фев 2015, 10:40

Хубаво е да се чисти, стига само да го погледнеш от положителната страна, после ще ти е супер приятно, ако си изчистила всичко идеално :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже