Хигиена в интимната зона - как, колко често и защо :) - продукти за интимна хигиена

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Колко по-специална интимна хигиена спазвате през лятото?

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Сеп 2015, 18:38

ЗИмата също може по басейни да се ходи. :) Казвам просто, че не си правя разни промивки, нагрявки, таблетки и прочие профилактично, ако имам проблем отивам на лекар и си правя задължителните прегледи. Досега не съм имала проблеми, да чукна на дърво. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот S_Milenska » 16 Сеп 2015, 09:45

Единствената разликата е, че сутрин и вечер се къпя, докато преди не съм го правила.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот MerryPop » 16 Сеп 2015, 10:52

На мнение съм, че "профилактично" ползване на каквито и да е било лекарства, било то с или без предписание е лудост, просто защото не знаеш в какъв капан ще попаднеш и колко беди след това ще си навлечеш!
MerryPop

Мнениеот Gorica23 » 16 Сеп 2015, 11:04

MerryPop написа:На мнение съм, че "профилактично" ползване на каквито и да е било лекарства, било то с или без предписание е лудост, просто защото не знаеш в какъв капан ще попаднеш и колко беди след това ще си навлечеш!

Ако профилактично се смята веднъж в месеца, след цикъл интимен душ със смрадлика и лайка, да, но лекарства без да са предписани от лекар заради проблем, НИКОГА!
Gorica23

Мнениеот exotic » 16 Сеп 2015, 11:39

Gorica23 написа:
MerryPop написа:На мнение съм, че "профилактично" ползване на каквито и да е било лекарства, било то с или без предписание е лудост, просто защото не знаеш в какъв капан ще попаднеш и колко беди след това ще си навлечеш!

Ако профилактично се смята веднъж в месеца, след цикъл интимен душ със смрадлика и лайка, да, но лекарства без да са предписани от лекар заради проблем, НИКОГА!

Тук и аз съм съгласна, но имам познати, които при парене и поява на някакво бяло течение ме питат дали да не си вземат Интимохелп, което е безумно като вид решение :mrgreen: :mrgreen:
exotic

Мнениеот Gorica23 » 16 Сеп 2015, 12:05

exotic написа:
Gorica23 написа:

Тук и аз съм съгласна, но имам познати, които при парене и поява на някакво бяло течение ме питат дали да не си вземат Интимохелп, което е безумно като вид решение :mrgreen: :mrgreen:

Парене и силни бяло течение са индикация за проблем, веднага ги изпращай на лекар, могат да си докарат сериозен проблем от самолечение... :!:
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Сеп 2015, 12:47

То тва е , че защо да се вземат препарати профилактичо, като може да се търси лечение адекватно, вместо да се експериментира...
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот fawla » 17 Сеп 2015, 16:35

И аз смятам, че една нормална баня сутрн и вечер са предостатъчни с подходящия интимен гел ;)
Аватар
fawla

Мнениеот Jully » 18 Сеп 2015, 16:37

И аз смятам, че ако се следят необичайни симптоми няма нужда да се прекалява с препеартите независимо от сезона ;)
Аватар
Jully

Мнениеот La_bomba » 28 Мар 2017, 12:06

Никаква по-специална интимна хигиена не спазвам. Само лятото се къпя по два пъти на ден, защото все ми е топло, дори не използвам никакви измиващи средства при това често къпане, разбирайте без сапуни и т.н.
La_bomba

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика