Хигиена в интимната зона - как, колко често и защо :) - продукти за интимна хигиена

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Колко по-специална интимна хигиена спазвате през лятото?

Мнениеот Jully » 28 Мар 2017, 14:26

Достатъчна си е редовната хигиена, така да се каже, същата, която се спазва и през зимата, иначе би било притеснително каква ае зимната... :razz:
Аватар
Jully

Мнениеот Ernestina » 28 Мар 2017, 22:06

Бих казала, че целогодишно държа на интимната си хигиена. А и на грижите като цяло. Не съм от жените, които зимата престават да се обезкосмяват примерно, понеже ще носят само панталони и чорапогащници. Тези работи не са за пред хората, за да се чувстваме ние удобно.
Ernestina

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Мар 2017, 22:31

Аз си позволявам да завъдя някой косъм по краката да речем. Но в мога да кажа, че зиме и лете се къпя всеки ден, задължително използвам веднъж седмично интимен гел, по-често и по препоръки е излишно. И четирите сезона се грижа еднакво за тялото си с тази разлика че зината се обезкосмявам 1 път на 2 седмици а лятоти стържа свеки ден косми, че се виждат навсякъде хаха
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 30 Мар 2017, 16:58

С интимните гелове трябва да се внимава, могат да нарушат естествената среда. Заради обезкосмяването, нося ежедневни превръзки, като преграда :lol:, иначе не ги обичам много, не нося прашки вече.
Пчела, ти как си, докъде го докара?
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Мар 2017, 19:49

Gorica23 написа:С интимните гелове трябва да се внимава, могат да нарушат естествената среда. Заради обезкосмяването, нося ежедневни превръзки, като преграда :lol:, иначе не ги обичам много, не нося прашки вече.
Пчела, ти как си, докъде го докара?

на 4-ти съм на лекар да я разкарваме вече тая работа. :D живот и здраве на 4 май ще правя секс от декември насам хахахаххаха :dreads: :jumpeveryone:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Мар 2017, 19:50

Иначе по темата, ежедневните превръзки до колкото знам са си голяма грешка, защото не оставят кожата да диша, а и там сещате се нямаме много възможности за дишане. Използвай ги по-рядко, а носи по-дълги гащи или поли. :grin:
Аватар
rabotnata pchela

Re: Препоръчай продукт за интимна хигиена

Мнениеот Magdalena_Nai » 11 Апр 2017, 00:43

Държа да е по-медицинска козметиката, която използвам за интимна хигиена.
Различни марки, според промоцията в аптеката, но най-често Себамед, защото имат два продукта PH 3,8 и 6,8 според спецификата на периода за дамите-при млади момичета и след менопауза-все пак това са важни разлики в етапите на женското тяло.
Magdalena_Nai

Re: Препоръчай продукт за интимна хигиена

Мнениеот kauda » 11 Апр 2017, 11:20

Аз съм много немарлива и изпозвам сапун 1 път в седмицата, през другото време се мия с вода само. Не съм имала интимни здравословни проблеми.
Но съм чувала добри отзиви за Билка, по-неутрални и щадящи кожата, подходящи и за малки и за големи.
Аватар
kauda

Мнениеот La_bomba » 20 Юли 2017, 10:56

Ежедневните превръзки създават уникално място за гъбичките, затоав трябва да се ибягват и да се ползват наистина при нужда, но каква ще е тази нужда, трябва да се ходи на лекар при толкова силно течение. Бяло течение обикновено имат всички жени, чак напълно суха жена никоя не е , може би децата все още нямат бяло течение, но мине ли пубертета...
La_bomba

Мнениеот Mon_ton » 20 Юли 2017, 15:00

През лятото използвам по-често интимен гел, заради приетсненията от инфекции и гъбички. Обичам да ходя на басейн и плувам всяка седмица, обичам и морето, късите роклички затова и по-лесно може да се сдобия с някоя гад. А и времето е горещо и се потя повече. Зимата не използвам толкова често интимни препарати.
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика