Хигиена в интимната зона - как, колко често и защо :) - продукти за интимна хигиена

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Колко по-специална интимна хигиена спазвате през лятото?

Мнениеот YoLindi » 07 Авг 2015, 12:27

Gorica23 написа:Сутрин първи душ, прибирам се от работа и веднага в банята, после излизам да се видя с гаджето, приятели, като се прибера, преди лягане 3ти душ.
Изполавам натурални душ - гелове, сапуни и шампoани.

Ммм тука ме заинтригува с натуралните продукти, сподели...!
Относно темата като цяло, смятам, че е ок да се ползват продукти като Лактацид и подобни препарати, които те подсигуряват с една идея повече в сезона на инфекциите :idea:
YoLindi

Мнениеот Gorica23 » 10 Авг 2015, 11:53

YoLindi написа:
Gorica23 написа:Сутрин първи душ, прибирам се от работа и веднага в банята, после излизам да се видя с гаджето, приятели, като се прибера, преди лягане 3ти душ.

Относно темата като цяло, смятам, че е ок да се ползват продукти като Лактацид и подобни препарати, които те подсигуряват с една идея повече в сезона на инфекциите :idea:

Имам предвид, че за тялото използвам натурални гелове, иначе не прекалявам с интимния душ, правя го със смрадлика и понякога комбинирам и лайка.
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Авг 2015, 12:35

Смятам, че интимни гелове използвам всички. Никога не съм си правила интимен душ и не смятам, че е нормално или че има причина при здрав човек. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот MerryPop » 10 Авг 2015, 13:00

Gorica23 написа:
YoLindi написа:

Имам предвид, че за тялото използвам натурални гелове, иначе не прекалявам с интимния душ, правя го със смрадлика и понякога комбинирам и лайка.

Моята кожа направо си издава багажа, няма значение лято или зима, постоянно е ужасно суха, някои душ-гелове уж са по-добре, но след третото ползване и те започват да изсушават много. Ще споделиш ли на коя фирма за тези натуралните, които използваш?
MerryPop

Мнениеот annamaria » 20 Авг 2015, 10:34

момичета, един съвет бих ви дала. интимната хигиена е изключително важна, но по-полека с интимните гелове. на мен ми се случи преди време нарушено PH от тях. да, приятно е когато ги използваме,защото се чувстваме свежи,но те са като нож с две остриета.на вас случвало ли ви е се подобно нещо?
annamaria

Мнениеот penny » 20 Авг 2015, 11:07

annamaria написа:момичета, един съвет бих ви дала. интимната хигиена е изключително важна, но по-полека с интимните гелове. на мен ми се случи преди време нарушено PH от тях. да, приятно е когато ги използваме,защото се чувстваме свежи,но те са като нож с две остриета.на вас случвало ли ви е се подобно нещо?

Слава Богу никога не ми се е случвало такова, нещо, надявам се и да не стане, но става въпрос за външно измиване с гел, нали, а не за дамски душ? :roll:
Какви всъщност са симптомите на нарушено Ph и какъв гел, каква марка си използвала, че се стигна до там :roll:
penny

Мнениеот nushi.kisyova » 27 Авг 2015, 10:36

Преди време ми се беше появило странно бяло течение и бях убедена, че е от интимния гел, не мога да кажа на 100%, гинекологът също не ми каза тогава дали със сигурност е от това, но е добре да си имате по един на ум!
nushi.kisyova

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Авг 2015, 17:33

Зимата и лятото подхождам по един и същи начин, не се притеснявам от нищо по-различно защото е лято.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Jully » 15 Сеп 2015, 15:48

ДОри и при най-малкият симптом за нещо необичайно трябва да се реагира, това е така.
Аватар
Jully

Мнениеот MollyDolly » 15 Сеп 2015, 16:10

rabotnata pchela написа:Зимата и лятото подхождам по един и същи начин, не се притеснявам от нищо по-различно защото е лято.

Е, ако си стоиш вкъщи, едва ли има от какво да се притесняваш, но ако ходиш по басейни, морета, то си е притеснително, аз поне винаги се наблюдавам доста стриктно
MollyDolly

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика