Хигиена в интимната зона - как, колко често и защо :) - продукти за интимна хигиена

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Хигиена в интимната зона - как, колко често и защо :) - продукти за интимна хигиена

Мнениеот qproin » 27 Окт 2011, 23:03

как поддържате интимната си хигиена, какви средства използвате и колко често? Нека си напишем по женски кой как, колко и защо. За интимните гелове, сапуни, тампони, превръзки и всичко останало, което вълнува само жените.

Полезни линкове
-> Каква интимна хигиена поддържате при момиченцата
-> Мъжкият интимен гел - употреба и ползи
qproin

Re: Интимна зона

Мнениеот valiart » 27 Окт 2011, 23:24

Преди време, доста често използвах интимни душ гелове, спрейове и т.н., но май не ми се отразяваха добре. Имах едно подуване, което малко ме попритесни. Прегледах и установих, че прекалената хигиена, т.е. изплзването на разни там истории до положение "чак да кърца", не е много препоръчтелно, защото средата силно се изнежва и предразполага към зарази. Редовното измиване направо с чиста вода си е най-полезното!
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 12:59

valiart написа:Преди време, доста често използвах интимни душ гелове, спрейове и т.н., но май не ми се отразяваха добре. Имах едно подуване, което малко ме попритесни. Прегледах и установих, че прекалената хигиена, т.е. изплзването на разни там истории до положение "чак да кърца", не е много препоръчтелно, защото средата силно се изнежва и предразполага към зарази. Редовното измиване направо с чиста вода си е най-полезното!

Валя, точно така, само с вода и малко душ гел или качествен сапун е идеалната хигиена. А и както си говорихме, друго е да има интимен аромат, поне малко, обожавам това
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 28 Окт 2011, 13:45

kriskiss2001 написа:
valiart написа:Преди време, доста често използвах интимни душ гелове, спрейове и т.н., но май не ми се отразяваха добре. Имах едно подуване, което малко ме попритесни. Прегледах и установих, че прекалената хигиена, т.е. изплзването на разни там истории до положение "чак да кърца", не е много препоръчтелно, защото средата силно се изнежва и предразполага към зарази. Редовното измиване направо с чиста вода си е най-полезното!

Валя, точно така, само с вода и малко душ гел или качествен сапун е идеалната хигиена. А и както си говорихме, друго е да има интимен аромат, поне малко, обожавам това

Дано не прозвучи малко вулгарно, но след този коментар се сещам за една мисъл- че естествен афродизиак за мъжете било жената да е космата, потна и леко миризлива :lol: ....уви, аз не мисля така
qproin

Мнениеот qproin » 28 Окт 2011, 13:46

Аз си използвам интимни гелове всеки ден, нямам проблем с това....но употребата на мокри кърпи и тампони съм я свела до минимум.
qproin

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 14:05

qproin написа:Аз си използвам интимни гелове всеки ден, нямам проблем с това....но употребата на мокри кърпи и тампони съм я свела до минимум.

Тампоните да, чувал съм, че не на всяка жена действат добре, чуждо тяло да е в теб, но с мокри кърпички може, антибактериални са, при спешни случаи с някой момък, може преди това малко да се употребят
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 28 Окт 2011, 14:46

kriskiss2001 написа:
qproin написа:Аз си използвам интимни гелове всеки ден, нямам проблем с това....но употребата на мокри кърпи и тампони съм я свела до минимум.

Тампоните да, чувал съм, че не на всяка жена действат добре, чуждо тяло да е в теб, но с мокри кърпички може, антибактериални са, при спешни случаи с някой момък, може преди това малко да се употребят

Много си на ТИ с дамските въпроси... дай малко информация за себе си, че ми стана интересно. Не мога да си представя мъжа ми да се изказва за тампони.
qproin

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 15:17

че какво толкова, не виждам нищо странно, дори съм поставял тампон, секси е, чувствено и се хареса и на двама ни. Докато не бях пробвал да сложа на една жена незнаех как става
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 15:19

qproin написа:
kriskiss2001 написа:

Дано не прозвучи малко вулгарно, но след този коментар се сещам за една мисъл- че естествен афродизиак за мъжете било жената да е космата, потна и леко миризлива :lol: ....уви, аз не мисля така

Не съм чувала някой да харесва космати, потни и миризливи жени :!: Аз говоря за РЕДОВНА хигиена с не агресивни измиващи средства.Не подкрепям използването на турски мокри кърпички, разни промивки и други бъркания в п...
Аватар
valiart

Мнениеот southern_sun » 28 Окт 2011, 15:36

хахахах зачетох се в темата ви, много интересно мъж да поставя тампон :shock: Та нека да изкажа и аз мнението си по темата! За интимната хигиена препоръчвам Лактацид, тъй като е с млечна киселина, не нарушава естествената флора в интимната зона. Що се отнася до тампоните, вече съм се изказвала по тази тема: Твърдо За тампоните! Вредно или не удобно и хигиенично е, дори препоръчах на дъщеря си също да ги ползва особено тия на Натурела.
southern_sun

Следваща

Назад към Козметика