Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Трябва ли да сменям презерватива при орален и анален секс?

Мнениеот Ernestina » 09 Юни 2017, 12:16

Боже, що за въпроси!
Не пестете презервати! Купувайте на едро и ползвайте по десетина на един път, ако трябва. Разбира се, че всичко се сменя!
Ernestina

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот Lili_gagarin » 13 Сеп 2017, 15:04

Много по-лесно и по-сигурно е с обикновения традиционен презерватив, той не бил искал.. значи след като не иска го пращаш на един венеролог, да му прави изследвания, после да не иска.
Lili_gagarin

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот vanusha » 17 Сеп 2017, 08:19

Според мен малко се преувеличава с тея презервативи и истерията покрай тях. Ако човекът е здрав, от бременност може да се пазите и с прекъсването на половия акт, успеха е гарантиран, аз цял живот така се предпазвам.
vanusha

Мнениеот kauda » 17 Сеп 2017, 10:08

vanusha написа:Според мен малко се преувеличава с тея презервативи и истерията покрай тях. Ако човекът е здрав, от бременност може да се пазите и с прекъсването на половия акт, успеха е гарантиран, аз цял живот така се предпазвам.

Не е точно така, презерватива е задължителен, когато няма семейство и сериозни намерения! Д ане говорим, че хора от години заедно, ползват презерватив, ама като го няма него и пак се забременяват ей така..
Аватар
kauda

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Сеп 2017, 12:59

Като мине време и връзката е много време заедно, може да се приеме някой риск да се прави секс без презерватив. Но ако връзката е скорошна, бих била по-внимателна. Ама не бих се съгласила на дамски вариант. Значи, всичкия зор е на жените, ние ходим по лекари, преживяваме какви ли не глупости.., а той трябва да си сложи един презерватив и го мързяло, айде бе...
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот skyfly » 26 Окт 2017, 10:55

Винаги ми е било странно как може някой да отказва да ползва презерватив? За мен това е индикация, че той е вършал и на други места без предпазни средства, а аз не искам болестите на другите по себе си. Никога не бих мислила за други варианти, бих казала, че варианта е такъв и точка.
Аватар
skyfly

Мнениеот kauda » 09 Яну 2018, 12:38

По принцип при анален секс презерватива трябва да се сменя, а ако не се ползва да се мине през банята, доста инфекции могат да се докарат иначе.
Аватар
kauda

Мнениеот Malina » 09 Фев 2018, 15:06

Въвпрос на елементарна хигиена, малко му трябва на човек да си смени презерватива! не забравяйте, че това, което не искате вие да ви се случва на вас, не би трябвало да се случва на другите.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Незащитен орален секс

Мнениеот sweet_angel_s » 14 Юли 2018, 13:24

Здравейте интересува ме при незащитен орален секс за жена с кървящи венци какъв е риска и след колко време е най добре да се изследва
sweet_angel_s

Мнениеот Радина.Дълбокова » 27 Май 2020, 11:47

За първи път чувам за такъв дамски презерватив.Откъде бих могла да си го закупя ?
Радина.Дълбокова

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми