Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи?

10 Юли 2015, 16:17

Не съм виждала да има размери, винаги купувам едни и същи, засега не сме имала проблем или оплаквания от някое момче.

27 Авг 2015, 11:32

Ако питаш, доколкото ми обясниха, могат да ти покажат, ако имат, но в повечето случаи това е рядкост :!:

01 Сеп 2015, 16:37

JohnLocke написа:Ако питаш, доколкото ми обясниха, могат да ти покажат, ако имат, но в повечето случаи това е рядкост :!:

кое е рядкост бе човек? И какво ще ти покажат, ще ти го извадят от гащите и ще мерят ли? :roll:

03 Сеп 2015, 09:25

какво трябва да имат, шублер? :roll:

03 Сеп 2015, 16:22

Въпросът е дали в аптеката ще имат изобщи размери, все се продават някви универсални.

08 Сеп 2015, 12:55

mix_twix написа:Въпросът е дали в аптеката ще имат изобщи размери, все се продават някви универсални.

Не съм видяла досега да има размери, нито някой някога ме е попитал какъв размер търся, така че малко вероятно.

Re: Светещи презервативи Пасанте

11 Ное 2015, 13:06

Andrey написа:Е те тея презервативи са малко странни, за да светнат трябва да постоят на светлина известно време..

Верно ли? :) Това вече ще е яко, заставаш на балкона малко да го покажеш преди да почне същинската част. :lol:

11 Ное 2015, 16:10

Локумът написа:
Andrey написа:Е те тея презервативи са малко странни, за да светнат трябва да постоят на светлина известно време..

Верно ли? :) Това вече ще е яко, заставаш на балкона малко да го покажеш преди да почне същинската част. :lol:

Е по време на играта тъкмо се зарежда... въпреки че моето момче не може дълго да си играе с мене, просто не издържа...

11 Ное 2015, 17:23

Bambaa написа:
Локумът написа:

Е по време на играта тъкмо се зарежда... въпреки че моето момче не може дълго да си играе с мене, просто не издържа...
Ееее, много гадно! Играта е мноого важна преди да дойде време за купона. :mrgreen:

05 Яну 2016, 15:24

Може евентуално в някви по-специализирани магазини като секс шоп да питат за номера и подобни и да има избор, иначе и аз не съмс рещал.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25