Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот Rali_hr » 26 Юли 2016, 13:32

Аз не виждам заплетена ситуация, виждам мъж, който иска да прави секс без презерватив. ПРедложи му, както имаше и в друга тема да си нарпави изследвания и тогава може без презерватив, ама така хойкал от цвят на цвят и с предложението "неща презерватив" не бих го пуснала у нас да влезе, камо ли на друго място. :mrgreen: :evil: :twisted:
Аватар
Rali_hr

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот viking » 26 Юли 2016, 14:17

Изследванията ще успокоят /дано :mrgreen: !/ опасенияута откъм болести, но няма да премахнат риска от забременяване. А при една връзка на един или два месеца не е препоръчително да се започва отзад напред - първо бебето и после плановете за общо бъдеще.
viking

Мнениеот qwerryyy » 23 Авг 2016, 11:45

pitanka написа:Знам, че щом по такъв важен въпрос като безопасността и здравето сме на различни позиции, не е оптимистично положението. Но много го харесвам. И искам да знам, че съм направила всичко възможно, за да потръгне връзката ни. По-нататък като си имаме повече доверие нещата може да се променят.

Предложи му да си направите тестове и да видите дали сте здрави и двамата. :) След това вземай само противозачатъчни и се забавлявайте ;)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Snejna » 25 Авг 2016, 15:16

qwerryyy написа:
pitanka написа:Знам, че щом по такъв важен въпрос като безопасността и здравето сме на различни позиции, не е оптимистично положението. Но много го харесвам. И искам да знам, че съм направила всичко възможно, за да потръгне връзката ни. По-нататък като си имаме повече доверие нещата може да се променят.

Предложи му да си направите тестове и да видите дали сте здрави и двамата. :) След това вземай само противозачатъчни и се забавлявайте ;)

То ит ова му е много на този... Някои мъже трябва да се научат да правят компромис със себе си понякога, в името на една щастлива връзка. След като се изгради доверие ит .н. може дори и секс без презерватив, но за това се изисква време, а не "Буля, не ме кефи".
Аватар
Snejna

Мнениеот zagrijena » 26 Авг 2016, 10:20

qwerryyy много добре ти е подсказала. Ако и тогава откаже, изобщо не се занимавай. Значи не държи на теб и си му поредното забавление.
zagrijena

Мнениеот teodoran1 » 16 Сеп 2016, 11:40

Каква е причината да не иска? Този човек май е твърде голям егоист... Противозачатъчни защо не пробваш? Преди това просто идете и се изследвайте.
Мотивация е това, което ви кара да започнете, навикът ви помага да продължите https://www.keranova.org/
teodoran1

Мнениеот Yarost » 16 Сеп 2016, 12:05

qwerryyy написа:Предложи му да си направите тестове и да видите дали сте здрави и двамата. :) След това вземай само противозачатъчни и се забавлявайте ;)

И заслужава ли си жертвата, за човек, който очевидно го е грижа само за него си?
Yarost

Мнениеот Malina » 16 Сеп 2016, 12:09

Yarost написа:
qwerryyy написа:Предложи му да си направите тестове и да видите дали сте здрави и двамата. :) След това вземай само противозачатъчни и се забавлявайте ;)

И заслужава ли си жертвата, за човек, който очевидно го е грижа само за него си?

:+1: :+1: :+1: То дори не го еи грижа само за него си, защто ако е така, щеше да се притесни от пренасянето на болести, евентуално! Човекът го е грижа да си направи кефа, без да мисли за последствията, а в 90% от случаите последствия има само за жените! :banghead: Възмутена съм до къде стигат хората само за единия секс!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Yarost » 16 Сеп 2016, 12:21

Дали не го интересува или просто е некомпетентен и рисковете, които носи секс без предпазни средства, особено при нови връзки. Поне да беше предложил да си направят тестове или профилактични изследвания, ама на него явно дори не му е хрумнало.
Yarost

Мнениеот Snejna » 16 Сеп 2016, 12:23

Наиситна е много тъпо, когато единия изисква нещо подобно и то при скорошна връзка, а жените глупаво винаги са готови да отстъпят, защото любовта на живота им ще избяга, ако държат на презерватива.
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми