Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Секс без презервативи?

Мнениеот Monika_Spasova » 07 Фев 2017, 16:38

Презервативите са толкова евтини и предпазват от толкова много неща, задължително трябва да се ползват, им аразличани по форма, аромат, вкус.. така че въпрос на желание да обогатиш малко сексуалния живот и по такъв начин.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот fawla » 07 Фев 2017, 17:08

Винаги правя секс с презерватив, за мен е важно, без презерватив, след като отношенията са сериозни, разбирайте минала е поне година и половина с този партньор, тогава мога да рискувам . :)
Аватар
fawla

Мнениеот dessiblond » 07 Фев 2017, 17:18

Секс без презерватив? А проблеми? Отдавна съм напуснала ловните полета и не знам как практикуват сега - само първия път ли действат с презерватив или следващите контакти със същия човек са без защита? Че от разговори с неангажирани приятелки оставам с впечатлението, че май повече се случва второто. Минали вече проверката един път и няма нужда повече :mrgreen: .
dessiblond

Мнениеот Jully » 08 Фев 2017, 12:19

dessiblond написа:Секс без презерватив? А проблеми? Отдавна съм напуснала ловните полета и не знам как практикуват сега - само първия път ли действат с презерватив или следващите контакти със същия човек са без защита? Че от разговори с неангажирани приятелки оставам с впечатлението, че май повече се случва второто. Минали вече проверката един път и няма нужда повече :mrgreen: .

Който си прави секс с презерватив, го прави винаги, който е готов да рискува може да рискува и от първия път. Аз на младини не съм водила много безразборен сексуален живот и почти не съм ползвала презервативи, с мъжът ми се събрахме много бързо и се оженихме и знаехме, че ще сме заедно, затова не сме ползвали. Но ако води човек по-безразборен сексуален живот, то задължително трябва да ползва презерватив. Най-малкото, виждаме от темите при д-р Тодева, колко проблеми имат хората.
Аватар
Jully

Re: Трябва ли да сменям презерватива при орален и анален секс?

Мнениеот отчаяна » 09 Фев 2017, 11:24

И дългогодишна двойка трябва да ползва презерватив при анален секс, има си специални. Не е много хигиенично иначе. Вярно, че са видели и обменили всичко, но чак в такива крайности :mrgreen: .
отчаяна

Мнениеот annydance » 09 Фев 2017, 15:35

Май вече няма значение дали водиш безразборен или не полов живот. Може да си имал само едно гадже досега и да попаднеш на някоя или някой, който да ти лепне нещо. Затова винаги запасени с предпазни средства.
annydance

Мнениеот Gotin7904 » 12 Фев 2017, 01:20

Да трибва да се ползват презървативи но и честно казано не е много удобно с тиах но ПРЕДПАЗВАТТТТ
Gotin7904

Мнениеот Gotin7904 » 12 Фев 2017, 01:20

Да трибва да се ползват презървативи но и честно казано не е много удобно с тиах но ПРЕДПАЗВАТТТТ
Gotin7904

Мнениеот Malina » 12 Фев 2017, 09:39

Gotin7904 написа:Да трибва да се ползват презървативи но и честно казано не е много удобно с тиах но ПРЕДПАЗВАТТТТ

Удобно неудобно, после и при венерологът не е удобно. :mrgreen: По-хубаво по-малък кеф, но да ти е мирна главта, нали? :) А има време за секс без презервативи, когато хората имат семейства идва и това време.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Pipilota » 06 Мар 2017, 12:35

Не си обяснявам може ли такава глупост, при положение, че толкова, ама толкова много се говори за тези здравословни проблеми, Които могат да дойдат от незобезопасения секс, все още някой да се чуди дали и как да го прави.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми