Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Секс без презервативи?

Мнениеот Kaya » 13 Яну 2015, 17:29

Презерватива е задължителен, как няма ;) Аз винаги имам едни в чантата, въпреки, че съм омъжена, никога нищо не се знае! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Anka » 14 Яну 2015, 16:25

Вианги правя секс с презерватив, още не съм пробвала без, все пак въпреки, че имам гадже от 2 години не се решаваме да пробваме без, освен нежелана бременност, то това е и опасност, пък и разваляне на навика, по-добре да си го иамме, а когато дойде времето за деца, изследвания и всичко остналоо :)
Аватар
Anka

Мнениеот Slavena » 15 Яну 2015, 17:12

Винаги трябва да се ползват презервативи, никакви рискове, иначе може да стане страшно :)
Slavena

Мнениеот Lili_pili » 15 Яну 2015, 17:52

Докато не сме семейни - само с презерватив!
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Tinki » 16 Яну 2015, 15:53

Lili_pili написа:Докато не сме семейни - само с презерватив!

Защо не и след това. Вярно, че се предполага пълно доверие в партньора, обаче никой не е застрахован от инфекции, които се предават по полов път.
Tinki

Мнениеот Elica » 16 Яну 2015, 16:18

Tinki написа:
Lili_pili написа:Докато не сме семейни - само с презерватив!

Защо не и след това. Вярно, че се предполага пълно доверие в партньора, обаче никой не е застрахован от инфекции, които се предават по полов път.

Защото удоволствието е в секса без презерватив, а иначе си права де - може да има инфекции по всяко време, но ако партньорите си имат доверие, преглеждат се редовно и не кръшкат, няма кой знае с каква инфекция да се заразят, или то поне не някое страшилище. :)
Аватар
Elica

Re: Светещи презервативи Пасанте

Мнениеот Snejna » 24 Фев 2015, 13:55

roxy написа:Чудя се какво ли ще измислят още :lol: Те хубаво светят тези презервативи, но само това ли :roll: Не е ли по-добре да са оребрени или с релеф, без значение - все пак трябва да доставят удоволствие и на първо място да предпазват, де. А това, че светят с какво ги прави по-специални... не знам, сигурно съм остаряла за тези новости :mrgreen:

Е, по-забавни са и толкова игри могат да си измислят със светещите презервативи. Пък оребрението носи по-скоро удоволствие за жената, а за мъжете няма ли кой да помисли? :)
Аватар
Snejna

Re: Тинейджърите използват презервативи по-често от възрастните

Мнениеот Kaya » 16 Мар 2015, 11:43

Децата са по отговорни, за досега не съм чула някой възрастен да каже, че използва презерватив, сякаш половите болести са проблем само на младото поколение.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Lisica » 26 Мар 2015, 16:28

Бих си взела такива презервативи, работата е там, че сега нямам приятел, а не ми се иска да ги пробвам с кой да е. :( Изглеждат обаче много яко! :)
Аватар
Lisica

Мнениеот Andrey » 26 Мар 2015, 17:22

Lisica написа:Бих си взела такива презервативи, работата е там, че сега нямам приятел, а не ми се иска да ги пробвам с кой да е. :( Изглеждат обаче много яко! :)

;) ;) ;) Не ти е лесно! Сега само прелитам от мома на мома, та мисля да ги пробвам и аз ! :)
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми