Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Спор между БТВ и Булсатком

02 Яну 2013, 10:21

Проблемът "Булсатком" - БТВ стига до Брюксел!? Поредното доказателство, че в България нямаме
работещи институции!

02 Яну 2013, 12:32

Не ми дреме за БойкоТВ!Само да се разберат до началото на мачовете от Шампионската лига :D

Re: Най-добър мобилен оператор

04 Яну 2013, 14:32

Няма такова животно в българия , поразгледайте офертите на всички и ще видите че всеки си има свойте плюсве и минуси

05 Яну 2013, 01:58

Много ми е интересно как ще завърши всичко и каква е политиката на двете страни.Лошото е,че пак обикновения български гражданин е прецакан както винаги без вина.

Re: Най-добър мобилен оператор

06 Яну 2013, 03:15

Била съм абонат на трита оператора, най-доволна съм от Виваком, засега нямам никакви оплаквания и дано и занапред да е така.

07 Яну 2013, 15:00

абе бтв не е кой знае какво ама се прави на голямата работа кой от големите не укрива данъци и такси

14 Яну 2013, 16:37

Надявам се привържениците на БТВ да са оцелели :lol: мен лично не ме интересуват интригите им, не съм зависима от телевизията им. Така поне хората могат да насочат вниманието си към по-интересни предавания и занимания. ;)

14 Яну 2013, 21:02

djudjanka написа:Надявам се привържениците на БТВ да са оцелели :lol: мен лично не ме интересуват интригите им, не съм зависима от телевизията им. Така поне хората могат да насочат вниманието си към по-интересни предавания и занимания. ;)

Не ми пука за БТВ искам да гледам ШАМПИОНСКА ЛИГА .

23 Яну 2013, 13:44

Прочетох, че двете компании най - сетне постигнали споразумение...били пред сключване на договор, който да сложи край на споровете.

23 Яну 2013, 15:59

Ще видим :roll: "пред сключване", не е свършен факт
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16