Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Спор между БТВ и Булсатком

19 Мар 2013, 23:31

Siss написа:Сефа пък се заформя поредния скандал, свързан с “Blizoo”. Обявиха на сайта си, че ще спрат излъчването на ТВ7, Супер7 и News7.Какви са тези игри :roll:

Пародия по български кой е по по най.Всеки си мисли за собствената изгода във финансово измерение.На кой му пука за потребителите да си гледат работата, че на кой му пука че без абонати няма телевизия.Тв 7 и те какво се правят на могъщи и силни, че кой гледа тая задръстена телевизия ?

19 Мар 2013, 23:36

Да ви кажа честно вече ми е все едно коя телевизия ще ми спрат, че която и да пуснеш е без значение.Все едни и същи лица се въртят по каналите и да пропуснеш нещо до вечерта все ще го разбереш, новините същата работа.Какво ви пука за Тв 7 да я спират, какво толкова важно дават че да ревем за нея ?

19 Мар 2013, 23:43

Стачкуваме против монополите пък телевизиите май ги забравихме. И те са монополисти гледат само лев да прибират пък това че ни пускат само турски сериали и лигави предавания с назначени водещи по майчина или бащина линия няма значение.По телевизията само боза гледайте Discovery Channel това е истинска телевизия хората са вложили много труд и средства.

20 Мар 2013, 12:54

Smilqna написа:Стачкуваме против монополите пък телевизиите май ги забравихме. И те са монополисти гледат само лев да прибират пък това че ни пускат само турски сериали и лигави предавания с назначени водещи по майчина или бащина линия няма значение.По телевизията само боза гледайте Discovery Channel това е истинска телевизия хората са вложили много труд и средства.

Напълно съгласна!

Re: Най-добър мобилен оператор

06 Апр 2013, 11:45

Здравейте, аз съм студентка от Икономически университет-Варна и заедно с моя екип правим проучване за телекомуникационните компании в страната.Молбата ни към Вас е да попълните тази анкета, понеже Вашето мнение е важно за нас! Моля четете внимателно инструкциите и отговаряйте на всеки въпрос. Попълването за Вас ще бъде лесно, защото това са въпроси, свързани с решенията, които взимате всеки ден. Крайният срок за попълването на анкетата е 14.04.2013г. Предварително Ви благодаря за съдействието!
http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=TELCO1

Re: Най-добър мобилен оператор

07 Апр 2013, 12:05

Здравейте,правим научна анкета на тема ''Телекомуникациите в България'' . Ако имате желание попълнете анкетата,ще ви отнеме не повече от 5 минути.Благодарим ви предварително : http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=TELCO1

SMS с чуждестранен номер – нова измама!

10 Май 2014, 13:22

Снощи получих странен SMS от непознат номер, беше около 11 часа, като текста беше – спешно Обади ми се, беше добавен и номер – чуждестранен :shock: , не разбрах и кода на страната. Разбира се, не се обадих! :!: :!: :!: :!:

Пиша темата по-скоро като предупреждение, понеже няма какво друго да е това освен нова измама! :idea:
Получавали ли сте такива SMS с чуждестранен номер в тях, на който да се обадите?
Дори и да не сте по-добре предупредете родата, за да няма изгърмели, :!: знаете как се връзват баби и майки на такива! Все още не разбирам какво печелят те и по какъв начин?! :? Споделете ако имате някакво предположение по въпроса!

Re: SMS с чуждестранен номер – нова измама!

10 Май 2014, 13:26

Хубаво е, че си се сетила да напишеш тази тема. Четох за тази измама в един руски сайт, след като майка ми получи SMS и тогхава загрях, че са стигнали и до тук :idea: и аз все още нямам обяснение каква точно е измамата и кой печели... освен операторите :!:

10 Май 2014, 14:43

https://www.facebook.com/RadioENERGYbg/ ... =1&theater
:!: :!: :!: :!: :!: :!:

10 Май 2014, 15:23

Благодаря за предупреждението! Ще кажа и на родата. Ами какво печелят, сигурно е импулсен телефон и очаква да го набере човек.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16