Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
08 Яну 2016, 13:45
Anka написа:Ужасни са тези измами! А последно ми се случи да ми се обадя да купя ваучер на стойност 30лв. към мобилен оператор и аз уж печеля телевизор и 1000лв. ужасни!
Гадно, не знам как ги въртят тези далавери, ама може ли да има такива гадни хора.. не го разбирам.
08 Яну 2016, 13:57
Последната мода е да звънят на малки деца и да им казват, че ако не донесат всички пари от вкъщи "майка ти ще умре"...
20 Яну 2016, 13:13
Мисля, че всикчи имат нужда от закупуването на допълнителен рутер за Wifi :)
16 Фев 2016, 23:10
От доста време карам през Вайбър с една предплатена карта и мобилен интернет. Доволен съм, дори и от цените.
17 Фев 2016, 09:35
Имах карта на М-тел и исках да прекратя договора, защото вече не беше ми нужна, но все ми отбиваха водата, че не можело докато не наближи края на договора. Издебнах този момент, прекратих договора, платих каквото дължах и приключих. След година и нещо получавам писмо, че дължа пари. Сто пъти се разкарвах до офиса им, писах жалба, представях документ, че съм прекратила договора и съм платила всичко, разгеле разбрахме се. Иначе от 13 години съм клиент на Глобул, сега Теленор, и си карам с тях.
17 Фев 2016, 11:41
Винаги могат да сес лучат някои проблеми, важното е да се пазят документите, че всичко в приключило. :)
22 Фев 2016, 16:03
По едно време бях наскачала да минавам към Виваком, че големи промоции даваха, ама не ми се разправяше и си останах при стария оператор
22 Фев 2016, 16:52
klara написа:По едно време бях наскачала да минавам към Виваком, че големи промоции даваха, ама не ми се разправяше и си останах при стария оператор

Аз съмна Виваком, доволна съм, но не използвам много услуги, интернет и телефон, не говоря много. Май в момента най-добрите услуги за разговори предлагат м-тел.
23 Фев 2016, 12:09
rabotnata pchela написа:klara написа:По едно време бях наскачала да минавам към Виваком, че големи промоции даваха, ама не ми се разправяше и си останах при стария оператор

Аз съмна Виваком, доволна съм, но не използвам много услуги, интернет и телефон, не говоря много. Май в момента най-добрите услуги за разговори предлагат м-тел.
Много хора се оплакват от М-тел, не бих отишла при тях.
05 Апр 2016, 16:26
Направо съм възмутена от Blizoo! Миналата година сестра ми си дойде от чужбина и ме помоли да подготвя апартамента й за пристигането на нея и семейството й. Понеже щяха да останат повечко време, заедно с включването на тока трябваше да пусна и кабелна телевизия. Спрях се на Blizoo без някаква особена причина, просто те ми попаднаха. Отидох в офиса им, обясних за какво става дума, изрично подчертах, че става въпрос за ползване на услугата не повече от два месеца. Уж всичко беше ясно, точно, подписахме договор, платих за първия месец и си отидох с мисълта за добре свършена работа. Изтекоха тези два месеца, сестра ми и децата си заминаха и аз отидох да прекратя договора. Подписах, че се отказвам от услугата, платих, каквото дължах, и си отидох по живо, по здраво. Каква беше изненадата ми, когато сега получавам известие, че дължа такса за тях и трябва да платя! Е така започна ходенето ми по мъките. То не беше разкарване до офиса им, не беше показване на документ, че е прекратен договора и всичко е изплатено. Едва ли не трябваше да доказвам, че имам сестра, а не брат! Ако сте попадали в такава ситуация, как се откопчихте? Защо подобни фирми си позволяват да ни притискат и изнудват така?