Най-добър мобилен оператор - търся мнения

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Най-добър мобилен оператор - търся мнения

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 00:16

Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за YETTEL! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от A1. Куп разправии и ...вече сме и двамата в YETTEL. Виваком как ви се струват?
Violetta

Re: Анкета: Кой мобилен оператор предпочитате?

Мнениеот kasmetche » 19 Окт 2011, 05:02

Аз имам Мтел и Виваком. Само чакам да дойде месец април и махам МЕНТЕЛ-ския телефон. По-големи бирници от тия няма.

Иначе и ВИваком не са китка, но както обикновено в България се налага да избираме по-малкото зло...
Аватар
kasmetche

Мнениеот uliana.bg » 19 Окт 2011, 13:22

ГЛОБУЛ :) МТЕЛ НЕ СА КОРЕКТНИ ....ВИВАКОМ НЯМАМ НАБЛЮДЕНИЯ...
uliana.bg

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 14:00

Как мислите, нормална тема за разговор ли са цените на мобилните услуги или просто заплатите са ниски?
Violetta

Мнениеот Genoveva » 19 Окт 2011, 21:07

Violetta написа:Как мислите, нормална тема за разговор ли са цените на мобилните услуги или просто заплатите са ниски?

Ами ако заплатите хич ги няма?
Genoveva

Мнениеот valiart » 19 Окт 2011, 23:06

Violetta написа:Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за Глобул! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от Мтел. Куп разправии и ...вече сме и двамата в Глобул. Виваком как ви се струват?

Ухааа! Това се казва сметка!? Вили, ще чакаме четвъртия оператор - в него ни е надеждата...
Аватар
valiart

Мнениеот Violetta » 20 Окт 2011, 07:14

valiart написа:
Violetta написа:Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за Глобул! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от Мтел. Куп разправии и ...вече сме и двамата в Глобул. Виваком как ви се струват?

Ухааа! Това се казва сметка!? Вили, ще чакаме четвъртия оператор - в него ни е надеждата...

Остави, на всичкото отгоре той не я беше изговорил. Няколко десетки разговора в роуминг, а той не е излизал в чужбина за периода.
Violetta

Мнениеот kriskiss2001 » 21 Окт 2011, 16:32

Аз съм на М-тел, на добър план, имам 2000 минути към 12 приятели, имах безплатни СМС-и до скоро, правят ми и отстъпка от 5% , на 100лева са 5 лева. Доволен съм. Не говоря много, действам, затова и сметките не са ми много високи ;)
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 24 Окт 2011, 22:39

Сигурно има и грешки, които са по вина на операторите, но колко малоумни потребители има не е истина. Купил си селчо модерен телефон с който не знае как да работи, с "всички екстри" и жули здраво. Ама нали се сещате, че всичко се заплаща. Един колега плати огромна сметка, защото играел онлайн на някаква игра и представете си беше възмутен. Аз съм абонат на Мтел,но това е не защото ги предпочитам или пък смятам другите за по-лоши. От 10 години я имам тази карта и никога не съм имала надписана сметка.не съм била и жертва на некоректно поведение. Явно съм от малцината щастливци.
qproin

Мнениеот kriskiss2001 » 25 Окт 2011, 08:45

qproin написа:Сигурно има и грешки, които са по вина на операторите, но колко малоумни потребители има не е истина. Купил си селчо модерен телефон с който не знае как да работи, с "всички екстри" и жули здраво. Ама нали се сещате, че всичко се заплаща. Един колега плати огромна сметка, защото играел онлайн на някаква игра и представете си беше възмутен. Аз съм абонат на Мтел,но това е не защото ги предпочитам или пък смятам другите за по-лоши. От 10 години я имам тази карта и никога не съм имала надписана сметка.не съм била и жертва на некоректно поведение. Явно съм от малцината щастливци.

Скоро и аз правих рекламация и ми намалиха сметката, подадох оплакване чрез сайта.
kriskiss2001

Следваща

Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!