Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за YETTEL! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от A1. Куп разправии и ...вече сме и двамата в YETTEL. Виваком как ви се струват?
Violetta написа:Как мислите, нормална тема за разговор ли са цените на мобилните услуги или просто заплатите са ниски?
Violetta написа:Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за Глобул! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от Мтел. Куп разправии и ...вече сме и двамата в Глобул. Виваком как ви се струват?
valiart написа:Violetta написа:Стана ми интересно, кой мобилен оператор предпочитате?
Аз гласувам за Глобул! Мъжът ми не искаше и да чуе за тях, докато не получи сметка за 500 лева от Мтел. Куп разправии и ...вече сме и двамата в Глобул. Виваком как ви се струват?
Ухааа! Това се казва сметка!? Вили, ще чакаме четвъртия оператор - в него ни е надеждата...
qproin написа:Сигурно има и грешки, които са по вина на операторите, но колко малоумни потребители има не е истина. Купил си селчо модерен телефон с който не знае как да работи, с "всички екстри" и жули здраво. Ама нали се сещате, че всичко се заплаща. Един колега плати огромна сметка, защото играел онлайн на някаква игра и представете си беше възмутен. Аз съм абонат на Мтел,но това е не защото ги предпочитам или пък смятам другите за по-лоши. От 10 години я имам тази карта и никога не съм имала надписана сметка.не съм била и жертва на некоректно поведение. Явно съм от малцината щастливци.
Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта