13 Окт 2011, 09:03
velichka_mutafova написа:Опитах ,но резултата е нулев.Много малко хапва,по_точно мокри гранулите ,малкосушен плод и иска само да се гушка.
11 Апр 2012, 12:10
Margo написа:velichka_mutafova написа:Опитах ,но резултата е нулев.Много малко хапва,по_точно мокри гранулите ,малкосушен плод и иска само да се гушка.
Моята дъщеря иска да си купим Чинчила, но като прочетох във форума какви неволи имате в отглеждането се отказах. Иначе е много мекичко животинче и на драго сърце бих ги гушкала.
19 Апр 2012, 22:27
20 Апр 2012, 09:15
velichka_mutafova написа:Гушка се.Сама идва и се сгушва.Може да ви е интересно,но е така.Когато се движиш той те следва.
20 Апр 2012, 14:06
velichka_mutafova написа:Гушка се.Сама идва и се сгушва.Може да ви е интересно,но е така.Когато се движиш той те следва.
27 Май 2012, 10:17
Silvi написа:velichka_mutafova написа:Гушка се.Сама идва и се сгушва.Може да ви е интересно,но е така.Когато се движиш той те следва.
Въпреки, че казват, че животните не могат да изпитват чувства аз мисля, че не е така. Всяко животно усеща кога е обичано и определено обича.
28 Май 2012, 11:27
velichka_mutafova написа:Мъжката чинчила също има проблем със зъбите,който не е разрешен и незнам как да постъпя , а и тъгува за женската заедно с мен.И двете се разболяха по едно също време и така и не разбрах защо,а полагам големи грижи.Не мога да разбера защо.
01 Юни 2012, 19:18
05 Юни 2012, 12:46
southernsun написа:velichka_mutafova написа:Мъжката чинчила също има проблем със зъбите,който не е разрешен и незнам как да постъпя , а и тъгува за женската заедно с мен.И двете се разболяха по едно също време и така и не разбрах защо,а полагам големи грижи.Не мога да разбера защо.
Вили, забрави да ни пишеш май, какво се случва с чинчилката ти? Успя ли да превъзмогне проблема със зъбите?
08 Юни 2012, 23:40