Чупливи и делящи се нокти - търся заздравител

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Чупливи и делящи се нокти

Мнениеот bobito » 11 Юни 2012, 10:03

Ако ноктите ми започнат да се чупят или цепят, използвам заздравителя за нокти на Нейл Рипеър и след 2 седмици стават като нови :) Също така от известно време започнах да си купувам лакочистител без ацетон и определено е по-добрия вариант. Обикновено ноктите започват да се цепят при липсата на витамини и за тази цел съм си купила хранителната добавка на PHYTO, която е хем за коса, хем за нокти.

Phyto-kosa&nokti.jpg
Phyto-kosa&nokti.jpg (44.73 KiB) Прегледано 506 пъти
Nail-repair-light.jpg
Nail-repair-light.jpg (18.34 KiB) Прегледано 506 пъти
bobito

Мнениеот rony_80 » 29 Юни 2012, 09:15

Ако ноктите ви са склонни към разслояване, ви препоръчвам балсама за нокти на Биотрейд - български продукт на достъпна цена, който при мен имаше поразителен ефект. По принцип ноктите се чупят или делят, когато в организма има липса на витамини. Аз лично не съм пила витамини за нокти, но балсамчето си го използвам редовно, а то съдържа витамин А, Е и ланолин. Използвам го сутрин и вечер, като втривам в нокътната плочка. Има също антибактериално и антигъбично действие, така че спокойно може да се използва и при изменение на ноктите.

Maxi_nail balm.jpg
Maxi_nail balm.jpg (4.35 KiB) Прегледано 481 пъти
rony_80

Мнениеот beautymaniac » 14 Ное 2012, 14:12

Опитвам се да се храня здравословно, да приемам повече плодове и зеленчуци :D Поръчах си от ягодка и ползвам Shea Butter Nail & Cuticle Cream на Л'Окситан и съм много доволна. Страхотно подхранва и се грижи за кожичките около ноктите и предпазва самите нокти от начупване :D Определено има полза при мен от тези комбинирани грижи :D
beautymaniac

Мнениеот denkaruseva » 03 Юни 2013, 15:46

Рициново масло - укрепва бързо и ефикасно...
denkaruseva

Предишна

Назад към Козметика