Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Пролетта е най - добрият сезон за промяна

23 Апр 2016, 10:58

Pipilota написа:Ами поискайте от мъжете си по един голям гардероб де! :) Какво е това с тея малки гардеробчета!
Но сега пролетта като се почнат едни килими едно чудо, едно пране, едно местене... ;) Ужас, а и малка ми като се обади ей ся края на май да ходим да ѝ местим мебелите, направо пффффф :banghead:

Уф :) А аз днес съм се нагласила да чистя пролетно. От кога се глася да изхвърля един шкаф от кухнята, но за да стане това, ще му трябва мноого чистене. :) После поне ще ми е готино! :)

25 Апр 2016, 11:46

Pipilota написа:Ами поискайте от мъжете си по един голям гардероб де! :) .........:

Първо по-голяма къща, за да го побере :)

25 Апр 2016, 13:36

tinkerbell написа:
Pipilota написа:Ами поискайте от мъжете си по един голям гардероб де! :) .........:

Първо по-голяма къща, за да го побере :)

То от голямата къща задължително трябва да се почне като желания :lol: . После да няма мрънкане, че няма място за еди-какво си!

04 Май 2016, 13:16

По-голяма къща си иска и помощници за чистенето.

04 Май 2016, 16:03

Така е, колкото по-големи желания имаш, толкова по се озорваш като ги получиш :mrgreen: . Баланс трябва да има - получаваш едно, взема ти се друго.

05 Май 2016, 16:54

Пролет... ами. Пролетта е да сме красиви! Особено по предпразнично време :). Аз промените тази година смятам да ги продължа само "на собствен гръб и за собствена полза", дето се вика!

09 Май 2016, 14:43

Важното е човек да се реши и после лесно :grin: ! Успех!

20 Май 2016, 11:08

А сега, на прага на лятото, спираме ли промените? :lol:

20 Май 2016, 11:09

Как ще ги спираме, нали на плажа трябва да сме лицеприятна гледка! :lol:

16 Юни 2016, 09:42

balsam написа:Как ще ги спираме, нали на плажа трябва да сме лицеприятна гледка! :lol:

Е, каквото стане, нали знаеш "цяла година глад, или 10 дена срам на плажа"..:D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7