Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Апр 2016, 10:58
Pipilota написа:Ами поискайте от мъжете си по един голям гардероб де! :) Какво е това с тея малки гардеробчета!
Но сега пролетта като се почнат едни килими едно чудо, едно пране, едно местене... ;) Ужас, а и малка ми като се обади ей ся края на май да ходим да ѝ местим мебелите, направо пффффф

Уф :) А аз днес съм се нагласила да чистя пролетно. От кога се глася да изхвърля един шкаф от кухнята, но за да стане това, ще му трябва мноого чистене. :) После поне ще ми е готино! :)
25 Апр 2016, 11:46
Pipilota написа:Ами поискайте от мъжете си по един голям гардероб де! :) .........:
Първо по-голяма къща, за да го побере :)
25 Апр 2016, 13:36
tinkerbell написа:Pipilota написа:Ами поискайте от мъжете си по един голям гардероб де! :) .........:
Първо по-голяма къща, за да го побере :)
То от голямата къща задължително трябва да се почне като желания

. После да няма мрънкане, че няма място за еди-какво си!
04 Май 2016, 13:16
По-голяма къща си иска и помощници за чистенето.
04 Май 2016, 16:03
Така е, колкото по-големи желания имаш, толкова по се озорваш като ги получиш

. Баланс трябва да има - получаваш едно, взема ти се друго.
05 Май 2016, 16:54
Пролет... ами. Пролетта е да сме красиви! Особено по предпразнично време :). Аз промените тази година смятам да ги продължа само "на собствен гръб и за собствена полза", дето се вика!
09 Май 2016, 14:43
Важното е човек да се реши и после лесно

! Успех!
20 Май 2016, 11:08
А сега, на прага на лятото, спираме ли промените?
20 Май 2016, 11:09
Как ще ги спираме, нали на плажа трябва да сме лицеприятна гледка!
16 Юни 2016, 09:42
balsam написа:Как ще ги спираме, нали на плажа трябва да сме лицеприятна гледка!

Е, каквото стане, нали знаеш "цяла година глад, или 10 дена срам на плажа"..:D