Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
16 Юни 2016, 10:22
Някои хич не се срамуват и си ходят без да се притесняват. Да им имам спокойствието! Аз все се оглеждам и се шашкам дали всичко ми е наред

.
17 Авг 2016, 12:28
Още малко и ще трябва да заговорим за есенни промени... Май само зимата се скатаваме, покрай толковата много празници :)
17 Авг 2016, 14:39
Да, още малко и ще започнем да говорим как да подготвяме за зимата я кожата, я косата

. Сега есента, който иска да си промени и почисти след лятото кожата, сега е момента.
17 Авг 2016, 15:50
julianne написа:Да, още малко и ще започнем да говорим как да подготвяме за зимата я кожата, я косата

. Сега есента, който иска да си промени и почисти след лятото кожата, сега е момента.
То толкова промени трябват! И здравословни, и физически и какво ли не, но на мен все не ми се получава, въпреки многото усилия.
18 Авг 2016, 11:07
Щом не се получава, значи или не се прави както трябва, или не е подходящо за теб и тялото ти. Промяната, независимо каква е тя, става, когато силно я желаеш и си готов за нея.
23 Авг 2016, 10:20
И когато се случи много често не се и получава, въпреки усилията.
25 Авг 2016, 11:43
Промяна насила не става. Дори и да се пробва, не е ли наистина желана...
25 Авг 2016, 12:08
Gold написа:Промяна насила не става. Дори и да се пробва, не е ли наистина желана...
Ама понякога човек не знае и какво желае. Мисли си, че иска нещо, но после нещата не са такива, каквито си ги е представял.
29 Авг 2016, 10:39
Познат проблем. Понякога ти се иска ти нещо различно да се случи, ама не знаеш какво точно.
29 Авг 2016, 12:02
Така като стане и много кофти

. Хем те сърби, хем не знаеш къде да се почешеш

.