Хора, исам да ви кажа, че шампоанът няма толкова голямо значение за мекотата и подхранването на косата, колкото маската или балсамът. Аз ако не ползвам балсам или маска след миене (независимо с кой шампоан), по-добре да не я мия, защото косата ми е изкючително груба. Мъчих се с какви ли не балсами - най-най силните, омекотяващи, за лесно сресване.. и пак ми се късаше косата при ресане... а ако не я среша един ден (т. к. е чуплива и предпочитам да не я реша постоянно, защото се разваля формата).
И така, по темата - не съм убедена, че се продава на нашия пазар, но със СИГУРНОСТ някой я продава тук. Ако имаш приятели в чужбина, поръчай си такава, защото е прекрасна!!! Само 10 минути върху влажна коса и косата ми става като кадифе - правя с нея каквото си искам - толкова е мека и толкова приятно мирише.. не очаквах че може да се спася с толкова евтино нещо - една голяма опаковка 300 ml струва само 2 лв. Мисля че е индийска. ----> ِето тук http://finehairsistas.blogspot.com/2010 ... ew_18.html
Единствените маски, които бих пробвала също, са тези на loreal, те са доста силни, но и скъпи, а и аз предпочитам по-натурални.
Тази на Vatika, която си обожавам е толкова натурална и приятна, че може да се нанася от корените до краищата на косата, без да се притесняваш че ще окапе.
И накрая един съвет - не се доверявайте на това, оето пишат по опаковките за миенето на косата всеки ден, и нанасянето на балсам/маска от корените до краищата. Това си е чиста измама. Да не говорим колко вреди на косата!!! Никога не нанасяйте шампоана директно върху косата или маска върху суха коса - пак измама и загуба на продукта + прецакване на косата.