roshlata написа:Момичета, отново имам нужда от съветДосега никога не съм използвала маска за коса, за което търпя сериозна критика
Единствената козметика за коса вкъщи са шампоана и балсама, но е крайно време да започна да полагам по-сериозни грижи... Изключвам фиксиращите продукти, защото такива си имам, но ще ви помоля да ми препоръчате хубава, подхранваща маска, независимо от цената.
roshlata написа:Момичета, отново имам нужда от съветДосега никога не съм използвала маска за коса, за което търпя сериозна критика
Единствената козметика за коса вкъщи са шампоана и балсама, но е крайно време да започна да полагам по-сериозни грижи... Изключвам фиксиращите продукти, защото такива си имам, но ще ви помоля да ми препоръчате хубава, подхранваща маска, независимо от цената.
VIVI написа:Моята коса е нормална и по принцип нямам проблем с нея, но маската за коса винаги е подредена на рафта с козметикатаМоята маска е на Орзен - подариха ми шампоана и балсама, а като останах доволна от действието им, си купих и маската за коса. Тя е хидратираща, възстановяваща и подхранваща, така пише на стикера
![]()
Твоята коса каква е? Трябва да си избереш маска, която да е подходяща за твоя тип коса
eleonora написа:Набелязала съм си един фито серум за коса, който се казва "Тайните на нощта"Използва се като маска за коса и се нанася вечерта, за да могат активните съставки действайки през нощта да я подхранят и хидратират без да се повлияват от вредните фактори на околната среда. Много ми го похвалиха и мисля да го пробвам, защото ефекта се виждал още на следващия ден - дано да е така. Също се нанася само по дължината на косата, а не в корените. Ще споделя мнение, след като го използвам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта