Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
30 Юли 2013, 13:26
Първият концерт на Iyeoka на българска сцена ще бъде подгряван от талантливата Деси (Sentimental Swingers), която ще подготви публиката за горещия летен купон на плажа.
09 Юли 2019, 20:31
Не се учудвам, напълни се с араби напоследък.
26 Авг 2019, 21:32
Какви да бъдат тия бургазлии, след този напрегнат сезон...
26 Авг 2019, 21:42
Бургас си е град, в който има много култура. Театри, кина, какво ли не...
27 Авг 2019, 08:44
Проф. Шишманов е велик българин, голям учен и общественик. Не мога да кажа същото обаче за съвременните му следовници, които се натискат да са "лидери" в обединена Европа. От действията и бездействията им до тук нищо хубаво не се е случило нито за България, нито за Европа. Стремежът им май е единствено да си напълнят джобовете!
28 Авг 2019, 14:03
Добра идея за представянето на България в чужбина. Освен с фолклора и традициите си, можем да се гордеем и с прекрасната ни природа. Доколко ги пазим - това е друг въпрос.
29 Авг 2019, 09:46
Бургас си е Бургас! И през лятото, и през зимата има какво да се види там. Музикалните прояви винаги са на ниво. Но честно казано, през лятото е по-готино!
29 Авг 2019, 13:31
Гледам снимките, чета текста и ми става ясно, че тая сцена и всичко около нея е в някакво си село Граматиково, общ. Малко Търново, направена по "Програмата за развитие на селските райони за периода 2007 - 2013 г.", подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
Ами точно от това имат нужда селските райони - сцени на открито и стадиони! Бравос! Пълен фарс!
03 Сеп 2019, 13:35
Японските гравюри са ми слабост. Има нещо много изящно в тях, емоционално и одухотворено. За мен те в пълна степен пресъздават стремежа към хармония и съвършенство.
03 Сеп 2019, 14:25
BIGGER’S BETTER е много яко шоу. Големи здрави момчета се млатят в директни елиминации и победителят е само един. И на екрана да го гледаш си е голямо преживяване!