Pipilota написа:Като дете и аз минах през тази процедура, през рязането на дългата коса и т.н., беше кошмарно-ефект никакъв! После ветеринарна лекарка ми каза пудра за кучетанапудрих се и след 2 часа само със сресване въшките изпадаха!
shushito написа:Гас, мас и оцет - това е най-изпитаната рецептаИ след това започва голямото пощене... Ни гребени помагат, ни нищо, издърпваш въшката или гнидата с ръка и пукаш, защото мазнината само ги задушава и обездвижва за известно време, но не ги убива. Общо взето са голяма напаст и дано скоро да не ни навестяват
Kremiliya написа:Тази газ и мас как я мразих!!! А тези въшки са ужасни гадини, добре че напоследък не се срещат толкова често.
И как се справи с тях?M.Tasheva написа:Kremiliya написа:Тази газ и мас как я мразих!!! А тези въшки са ужасни гадини, добре че напоследък не се срещат толкова често.
В детските градини пак беше пламнало скоро в нашия район, а как по необясним начин хванах лятото от морето въшки, ням да ти разправям, не зная доплаваха ли, долетяха ли, ама ме измъчиха![]()
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта