София: новини, събития, управление

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: 22 хил. лева дава болница за картини – защо???

Мнениеот Lili_pili » 11 Фев 2015, 11:05

А колко болници дължат пари към касата, пациентите нямат какво да ядат, а накрая - някой решил да източва касата с картинки! Защо се позволява това, имам чувството, че болниците, лекарите и касата са в комбина срещу хората и държавата! Всичко ламти за пари!
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот S_Milenska » 11 Фев 2015, 18:02

Добре де никой ли не контроли за какво се харчат парите, може ли такова нещо?! Здравната каса не гледа ли къде отиват парите ѝ? Възмутително направо!
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Anka » 13 Фев 2015, 16:24

Поредното доказателство за липса на контрол, само това ще кажа. Продължават да натоварват пациентите, а болниците източват касата.
Аватар
Anka

Покана за участие в нов форум

Мнениеот jasmin.ivanova » 05 Мар 2016, 23:19

Заповядайте в новия форум
Ако желаният от вас раздел го няма, просто кажете и ще го създадем. Също така това е мястото за вас ако искате безплатно да публикувате обяви. Първите и най-активни потребители ще станат модератори на съответния раздел в който се подвизават.
jasmin.ivanova

Re: Покана за участие в нов форум

Мнениеот FramarMedia » 07 Мар 2016, 15:09

Здравейте!
Благодарим, но и тук имаме форум. :cheers:
Аватар
FramarMedia
Модератор

Мнениеот Snejna » 09 Мар 2016, 11:33

Интересно ми е тези разходи не се ли представят пред Здравна каса? Това за мен е буквално кражба, вярно е, че добрия вид на болницата действа добре и на пациентите, но може да се заложи в пребоядисване, в освежаване, тези пари биха били предостатъчни да се боядиса и да се сложи някоя и друга нова пейка. Вместо като поръчки на едро да се търси ниска цена, то с държавните пари все се злоупотребява. Как спят спокойно накрая тези хора?!
Аватар
Snejna

Мнениеот Rali_hr » 31 Май 2016, 12:19

Snejna написа:Интересно ми е тези разходи не се ли представят пред Здравна каса? Това за мен е буквално кражба, вярно е, че добрия вид на болницата действа добре и на пациентите, но може да се заложи в пребоядисване, в освежаване, тези пари биха били предостатъчни да се боядиса и да се сложи някоя и друга нова пейка. Вместо като поръчки на едро да се търси ниска цена, то с държавните пари все се злоупотребява. Как спят спокойно накрая тези хора?!

Ами те са си минали като ремонт и толкова, да не мислиш, че някой гледа подробно, какво и що, а и уговорките са на по-високо ниво ;) Толкова злоупотреби не се правят без благословия.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Harmony » 31 Май 2016, 12:40

Аз казвам дано състоянието на болниците ни стане такова, че като са се погрижили за апаратура, добри лекари и персонал и отлични условия, тогава да мислят за картини. Иначе просто не е логично и оправдано да дадваш толкова пари, когато другото е под всякаква критика.
Аватар
Harmony

Мнениеот Andrey » 31 Май 2016, 14:37

Harmony написа:Аз казвам дано състоянието на болниците ни стане такова, че като са се погрижили за апаратура, добри лекари и персонал и отлични условия, тогава да мислят за картини. Иначе просто не е логично и оправдано да дадваш толкова пари, когато другото е под всякаква критика.

Ми ти да не мислиш, че някой се интересува? Това са начини да се източи касата и да се вземе някой лев.
Аватар
Andrey

Мнениеот Kremiliya » 31 Май 2016, 16:12

Държавни пари лесно се харчат, но не знам как имат ... самосъзнание да вземат от парите на болни хора.. това е най-гадното! Да откраднат от другаде разбирам, но да крадат на хората парите вече е прекалено..
Аватар
Kremiliya

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси