Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Апр 2018, 14:29
Навремето един букет вършеше работа, а сега…
23 Апр 2018, 16:42
24 май наближава. подгответе се финансово и емоционално , че жална майка на всички родители.
23 Апр 2018, 16:51
Кога станаха толкова меркантилни тези учители?
23 Апр 2018, 17:30
В нашата градина не толерират (официално) подаръците или поне в някои групи. Но после, ако получат нещо - доволни. Има госпожи, които си казват какво искат, но все пак в рамките на нормалното. Сега катао чета, явно нещата при нас са по-леки.
24 Апр 2018, 14:49
Съвсем сериозно. Родителската глупост граници няма. Такива изпълнения имаше и в детската градина. Лично аз отказах да дам пари едно щото цяла година никой от двете учителки не пожела да вземе отношение, че дъщеря ми беше тормозена от останалите деца, то не беше измиване на ръце, то не беше "за мен всички деца са равни и не ги деля". Другата причина беше, че родителската агитка избра да се подмаже на тази учителка от занималнята, която беше забавна и чаровна, но децата си идваха вечер с ненаписани домашни. А учителката, която действително ги учеше - на нея книга за 20 лева. И аз нали съм си малко инат човек..
24 Апр 2018, 16:25
Да бе, еднакви са им всички деца, така си личиии и точно тея, които родителите им се подмазват от метри, децата им са най-обичани и най-предпочитани.
24 Апр 2018, 17:17
дори човек да е свестен и да опитва да изолира подобни .....предпочитания, пак подсъзнателно е по-склонен да е куул с келешите на мазните родители.
25 Апр 2018, 09:19
sad написа:дори човек да е свестен и да опитва да изолира подобни .....предпочитания, пак подсъзнателно е по-склонен да е куул с келешите на мазните родители.
То е ясно, че предпочитания ще има, ама чак пък толкова, на тях им се прощават много неща, а на останалите им се сече с брадвата самочувствието.
Много е кофти това, даже учителите не могат да си изберат любимец по заслуги на детето, родителите в наши дни играят твърде голяма роля, което изобщо не е нормално.
15 Окт 2018, 12:55
Как да го пазиш, като съзнателните шофьори останаха малко - тези с истинските книжки.