Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
02 Сеп 2019, 12:33
Наскоро гледах един клип - част от концерт на хор, съставен от незрящи. Почти ме разплакаха. Нямате си представа как пееха тези хора! На всеки трябва да бъде даден шанс да изяви таланта си, независимо какви физически недъзи има. Красотата на душата и таланта не са подвластни на несъвършенствата на тялато.
03 Сеп 2019, 13:17
Идеята е много добра, стига системата да работи и да няма сривове. Така наистина чакането на опашки за записване е спестено и е голямо улеснение както за родителите, така и за служителите в детските градини.
17 Сеп 2019, 09:14
Е, на този фестивал не бих отишъл... Рано ми е още.
17 Сеп 2019, 09:22
Паулу Коелюв написа:Е, на този фестивал не бих отишъл... Рано ми е още.

Що бе? Понякога е голям купон... Във всеки случай е по-добре от концерт на Веско Маринов!
19 Сеп 2019, 09:09
Тангото си е самостоятелно изкуство. Удоволствие е да гледаш майсторите танцьори. Наистина са артисти.
19 Сеп 2019, 10:23
Паулу Коелюв написа:Тангото си е самостоятелно изкуство. Удоволствие е да гледаш майсторите танцьори. Наистина са артисти.
Тангото определено е изкуство и не е за всеки. Аз например постоянно настъпвах партньора си, като се опитвах да се науча.
19 Сеп 2019, 14:38
Това сега е университет с над 50 години история, не като навъдилите се напоследък... Кой къде направи някакво колежче и го кръсти "университет"... После що ни били такива висшистите!
19 Сеп 2019, 16:33
marchinko73 написа:Това сега е университет с над 50 години история, не като навъдилите се напоследък... Кой къде направи някакво колежче и го кръсти "университет"... После що ни били такива висшистите!
Ами нормално. Откъде толкова много квалифицирани преподавателски кадри за всички "университети"?
09 Окт 2019, 15:33
"Нова Генерация" беше култова група по онова време. Жалко за Димитър Воев - много добър поет, композитор и музикант!