Трябва ли да отида на лекар ?

Трябва ли да отида на лекар ?

Мнениеот gordarmeecsproblem » 08 Май 2012, 18:47

Здравейте,
Аз съм момче на 15 и от скоро имам някакво бяло нещо под главичката,вижда се съвсем малко,но когато обелиш максимално главичката се вижда.
Извинете ,но просто ме е срам да отида на лекар понеже мисля,че пениса ми е малък,защото всички приятели ми казват,че в ерекция пенисите им стават към 16-17 моят е 14 ... дали просто те лъжат и се правят ? :д
Помогнете,ще е нужно ли да ходя на лекар :)
gordarmeecsproblem

Re: Трябва ли да отида на лекар ?

Мнениеот Forman » 09 Май 2012, 11:38

gordarmeecsproblem написа:Здравейте,
Аз съм момче на 15 и от скоро имам някакво бяло нещо под главичката,вижда се съвсем малко,но когато обелиш максимално главичката се вижда.
Извинете ,но просто ме е срам да отида на лекар понеже мисля,че пениса ми е малък,защото всички приятели ми казват,че в ерекция пенисите им стават към 16-17 моят е 14 ... дали просто те лъжат и се правят ? :д
Помогнете,ще е нужно ли да ходя на лекар :)

Има две причини, за появата на това по пениса ти:
- едната е, че не спазваш нужната хигиена
- другата е в следствие на полов акт.Ако си правил секс без презерватив е възможно да имаш гъбички.
И в двата случая трябва да се консултираш с лекар.Няма място за притеснения, това, че пениса ти е малък. А и кой го твърди това? Не всеки мъж е с размери 25-28 сантиметра, пък и не ми се вярва лекарите да си избират пациентите според размера на половите им органи.
Аватар
Forman

Re: Трябва ли да отида на лекар ?

Мнениеот bobito » 09 Май 2012, 16:31

Разбира се, че трябва да отидеш на лекар - няма нищо срамно. Както е писал Forman, най-вероятно става въпрос за гъбички, които непременно трябва да излекуваш :idea:
bobito

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести