Ефектът на пеперудата

Re: Ефектът на пеперудата

Мнениеот shushito » 12 Юни 2012, 10:39

Е, стигааа, няма как Вера да знае за незаконната дейност на баща си, защото в противен случай нямаше да са в добри отношения :roll: Жената на Казийски със сигурност е запозната със ситуацията и въпреки, че не одобрява методите на мъжа си, е непосилна да стори каквото и да било. Вера - в никакъв случай!
shushito

Мнениеот yoanna » 13 Юни 2012, 10:46

shushito написа:Е, стигааа, няма как Вера да знае за незаконната дейност на баща си, защото в противен случай нямаше да са в добри отношения :roll: Жената на Казийски със сигурност е запозната със ситуацията и въпреки, че не одобрява методите на мъжа си, е непосилна да стори каквото и да било. Вера - в никакъв случай!

Хайде, бе, как няма да знае, при положение, че около баща й постоянно душат ченгета! А и Вера да не пада от Марс? То е ясно, че знае с какво се занимава Казийски, но дали го е споделила с Борис?
yoanna

Мнениеот Finger » 15 Юни 2012, 12:20

А какво стана с историята? Защо няма развитие? Чакаме да видим как ще се развият нещата между Борис и Вера.
Finger

Мнениеот boncho green » 18 Юни 2012, 14:19

Съгласен съм с Борис, защото и аз биха направил така. Между другото само по описанието на Вера, човек може да се влюби в нея, браво! Няма нормален мъж, който не иска да осигури спокойствие на жената, която обича. Стискам палци на нашето момче да побеждава в боевете :)
boncho green

Мнениеот blanshe » 18 Юни 2012, 14:23

Глупости! Типична мъжка слабост. Няма ли друг начин да й осигури спокойствие, ами трябва да участва в незаконни боеве и то без нейно знание... Не, благодаря, не искам такова спокойствие! Никога не се замисляте за последствията - ами какво ще стане когато тя разбере? Няма ли да е наранена от това, че Борис е скрил от нея толкова сериозна крачка в живота си? Мислите ли, че Вера не подозира с какво се занимава баща й...
blanshe

Мнениеот Ваня_13 » 19 Юни 2012, 15:45

boncho green написа:Съгласен съм с Борис, защото и аз биха направил така. Между другото само по описанието на Вера, човек може да се влюби в нея, браво! Няма нормален мъж, който не иска да осигури спокойствие на жената, която обича. Стискам палци на нашето момче да побеждава в боевете :)

Да така е всеки мъж се опитва да осигури спокойствие на жената, която обича, но не мисля, че трябва да скрие от любимата си с какво се занимава, но не мисля, че Вера знае с какво се занимава баща й.Когато бащата се държи като такъв в къщи какво значение има с какво се занимава?
Ваня_13

Мнениеот utro77 » 26 Юни 2012, 14:08

Еййй, отсъствах за десетина дни и очаквах да нямате стигане, а то... Що така сте забоксували на едно място?!?! :?
Suffer well!
Аватар
utro77

Мнениеот Ваня_13 » 26 Юни 2012, 14:43

utro77 написа:Еййй, отсъствах за десетина дни и очаквах да нямате стигане, а то... Що така сте забоксували на едно място?!?! :?

Вероятно финала ще бъде много силен щом се подготвя толкова дълго време! Но на мен ми е интересно след като свърши тази история дали ще има и друга, още по- интересна?
Ваня_13

Мнениеот tweety » 26 Юни 2012, 14:46

Ееееееееее защо финал, няма ли да продължите още малко историята. Интересно започнаха да се развиват нещата!Това ако го открие някой продуцент може да го видим на екран!
tweety

Мнениеот Forman » 26 Юни 2012, 14:53

Има драма в историята и персонажите са добре подбрани, малко ми прилича на " Под прикритие" като сюжет. Идеята за разказ във форума много ми допадна, макар,че изтървеш ли малко и трябва да прочетеш всичко. Много оригинално измислено и наистина пожелавам на авторите да продължат да създават подобни стойностни неща, защото стойностните неща в България са все по-малко!
Аватар
Forman

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски